Fredrik Reinfeldt bevisar att han är en idiot

I morgon kommer Fredrik Reinfeldt ut med en ny bok. För er som inte vet var Fredrik Reinfeldt olyckligtvis statsminister mellan 2006 och 2014. Under den perioden lyckades han med konsttycket att importera över 700 000 fjärrinvandrare och ändra i grundlagen utan att allmänheten fick någon kännedom om vad han ställt till med.

Han utmärkte sig flera gånger med en rad underliga uttalanden om att massinvandring är jättebra och att det inte finns något svenskt folk. Fredrik Reinfeldt anses av många vara den värsta landsförrädare som Sverige haft någonsin. Den skada han åsamkat landet är fruktansvärd. Den har orsakat allt från stöld av skattemedel till ond bråd död som drabbat många medborgare när kriminella som fått fritt tillträde till vårt land.

I Fredrik Reinfeldts tidigare bok Det sovande folket anser han att svenskarna är mentalt handikappade.

Nu är han på gång med en ny bok. Nu idiotförklarar han Sverigedemokraternas väljare och anser att de är missnöjda med sina liv. Samtidigt försvarar han den extrema politik han bedrivit och menar att Sverige måste vara ett ”öppet” samhälle och låta alla som vill få komma hit.

Det hat som han flera gånger uppvisat mot svenska folket och mot invandringskritiker visar inga gränser. Hans problem är att han inte vill eller kan förstå att det finns människor som ser de problem som Reinfeldt blundar för, inte vill se och inte kan begripa.

Richard Jomshof, SD:s partisekreterare säger i ett uttalande idag:

– Jag ställer mig frågan om det verkligen stämmer att han varit statsminister. Han verkar vara en extremt fördomsfull människa med förutfattade meningar som ser ner på människor som inte tycker som han gör. Hans sätt att uttrycka sig om andra människor är extremt nedvärderande. Han verkar sitta på någon sorts piedestal och peka finger åt människor som inte delar hans värderingar. Det är extremt skrämmande. Jag är glad att han inte är statsminister längre.

Fredrik Reinfeldt har svårt med förståndet. Han har svårt med att sätta sig in i att det faktiskt finns människor med andra perspektiv än Reinfeldts och det vore på sin plats att visa lite ödmjukhet inför väljare som röstar på Sveriges tredje största parti och som tycker att invandringen är en katastrof.

Reinfeldt får förmodligen stor uppbackning av det etablissemang som vill bekämpa den invandringskritiska opinionen och SD med alla medel, men det innebär inte att hans politiska gärning ska respekteras. Han är och bör alltid betraktas som en landsförrädare.

Hans brist på förståelse för invandringskritiska åsikter får honom att framstå mera som en idiot än som en politiker.

Det är viktigt att komma igår att moderaterna under den nya partiledningen fortsätter ungefär i hans anda och arbetar för fullt med att förstöra Sverige.

Se även: Den störste landsförrädaren i vår tid.

2 kommentarer på “Fredrik Reinfeldt bevisar att han är en idiot”

 1. En modern variant av Mein Kampf?
  Med en ny grupp av medborgare som skall utrotas för att skapa det evigt lyckliga riket?

  Gilla

 2. Jag var lärare på Åvaskolan 1985. Reinfeldt var elev där och redan då spred han sin politik.
  Målet var att förstöra S-väldet genom att förstöra folkhemmet(Sverige) fri invandring kommer att krossa folkhemmet sa han, redan då visade han förakt för Svenska folket.

  Allt detta var känt före 2006. Boken det sovande folket skrev han 1993.
  Så beskriver han svenskarna
  ”Svenskarna är mentalt handikappade och indoktrinerade att tro att politiker kan skapa och garantera välfärd.)

  Idioterna som röstade på honom var rasister som trodde att han skulle minska den (snåla) Göran Persson invandringen, Göran varande för välfärdsturism under valrörelsen 2006.
  Borde idioter ha rösträtt??

  Maud Olofsson förstörde avsiktligt vattenfall, ett för landet på alla sätt och vis livsviktigt företag.
  Hon vägrade att infinna sig när KU (vars funktion är att granska statsrådens tjänsteutövning och regeringsärendenas handläggning.
  ) ville förhöra henne
  Vilket förakt för demokratin!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s