”Kommunen har beslutat” att Sollentuna ska förstöras

Sverige är det mest totalitära landet i Europa. Bara i Sverige har politikerna beslutat sig för att i tysthet och utan att konsultera eller informera folket omvandla det tidigare etniskt homogena landet till ett allemansland dit folk från hela världen kan komma utan restriktioner och leva gott resten av livet på skattebetalarnas pengar.

Kommunpolitikerna i Sollentuna har under många år förstört delar av kommunen så mycket att vanliga svenskar inte längre trivs där. Kommunpolitikerna har inga ambitioner att vilja minska inflödet av ”flyktingar” till Sverige, tvärtom uppmuntrar de en politik som innebär att varenda stor och liten byhåla ska fyllas upp med så många afrikaner och andra fjärrinvandrare som möjligt. Bor det bara 100 personer i någon by så vill politikerna helst placera 500 afrikaner i närheten.

sollentuna-rotsunda-torg

Nytt flyktingboende i Sollentuna intill Rotsunda torg

Att Sverige ska ta emot stora skaror ”flyktingar” från Afrika eller Mellanöstern är ren idioti. Det är kostnadskrävande, det påverkar tryggheten som minskar i samhället, det skapar vantrivsel när social oro uppstår och det påverkar den etniska sammansättningen när svenskar blir undantränga i sitt eget land för att ge plats åt mer än 100 000 migranter varje år. Invandrare som med sina högre födelsetal på lång sikt kommer att bli i majoritet i Sverige.

Det finns beräkningar som säger att svenskarna är i minoritet i sitt eget land om 15-20 år. Redan idag har var tredje invånare under 40 år utländsk bakgrund. Senast år 2050 är vi i minoritet i vårt eget land.

Trots att en demografisk kollaps hotar landet när svenskarna en dag bara är en liten folkspillra i sitt eget land så fortsätter politikerna att fylla upp Sverige med miljontals invandrare. Enbart under Fredrik Reinfeldts styre kom över 700 000 invandrare till Sverige varav de flesta har sin bakgrund i länder utanför Norden. År 2010 såg Reinfeldt till att det skrevs in i grundlagen att Sverige är ett ”mångkulturellt” land. Det utan några som helst offentliga debatter eller information till svenska folket.

Svenskarna förlorar bit för bit av sitt eget land och invandringen varje år representerar en kommun av Eskilstunas storlek. Eskilstuna är f.ö. en ”mångkulturell” kommun med stora sociala och andra problem som är direkt relaterade till invandringen.

Politiker från Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Miljöpartiet, Kristdemokraterna, Centerpartiet, Folkpartiet och Moderaterna är ansvariga för den katastrofala utvecklingen i landet och i kommunerna.

Ett allvarligt problem är att de arbetar i symbios med etablerad media och döljer alla de problem som uppstår i spåren av massinvandringen och likaså döljer de att en stor andel av svenska folket inte vill ha massinvandring. Det finns liknande problembilder i andra länder, men ingenstans har det gått så fort och så långt som i Sverige och ingenstans går politikerna bakom ryggen på folket på samma sätt som i Sverige.

Det märkliga är att samma politiker och journalister som vurmar för massinvandring aldrig vill bo i invandrartäta områden. De bor själva i områden som domineras av etniska svenskar. Aftonbladets chefredaktör Jan Helin som försvarar massinvandring och ogillar invandringskritiker bor i villa i Bromma. De flesta politiker som förstör vårt land bor också i mer eller mindre helsvenska områden, ofta i villa på tryggt avstånd från alla sociala problem som de medverkar till att skapa i samhället. Det är ofta sämre bemedlade svenskar som bor kvar i invandrartäta områden då de inte har råd att köpa dyra villor eller bostadsrätter i bättre områden.

Sverige förfaller, vad innebär det?

Sverige förfaller på en rad områden. Vi har ett stort demokratiska underskott då medborgarna inte får insyn i politiska beslutsprocesser på ett bra sätt. Sverige förfaller genom att det inte bildas tillräckligt stabila familjer som föder tillräckligt många barn för att vi ska kunna fortleva som folk. Sverige förfaller när alltför många avfärdar äktenskap och familjeliv till förmån för självupptaget eller lösaktigt leverne. Sverige har alldeles för många skilsmässor och trasiga familjer, Vi har tiotusentals barn som inte har en fast bostad då de tvingas bo veckovis på olika platser. Svenskarna är skrämda till tystnad och vågar inte höja sina röster mot politiska beslut som skadar landet.

Förfallet i Sverige innebär att vi på allvar riskerar att förlora vårt land.

Hur kan vi stoppa förfallet av Sverige?

Vi måste vara mer observanta på hur politiker och media arbetar. Vi måste sluta vara rädda när vi ser ett uppenbart vanstyre av landet eller i kommunerna. När det gäller den demografiska omvandlingen av Sverige finns det mycket att göra. Man kan arbeta för att upplysa vänner och bekanta om vad som pågår. Man kan välja att rösta på Sverigedemokraterna (som inte har någon skuld i hur Sverige förfaller) i stället för de övriga riksdagspartierna (som försvarar en massinvandring som förstör Sverige). Man kan också bygga egna nätverk som arbetar mot den förda politiken.

Förstörelsen av Sollentuna måste stoppas.

Förstörelsen av Sollentuna är orsakad av kommunens politiker. De har under många år arbetat för att Sollentuna ska ta emot ”flyktingar”, huvudsakligen från andra världsdelar och inbillat sina väljare att de gör en solidarisk insats för människor som har det svårt. Sanningen är att många som kommer hit har en bakgrund som ingen kan kontrollera. De kan vara kriminella, de kan vara lycksökare, de kan vara potentiella terrorister, de kan vara vad som helst. Ingen vet! Det enda man vet att den här politiken sänker Sverige inom alla områden. Utanför varenda butik sitter tiggare från Rumänien och politikerna vill ha hit ännu fler tiggare.

Sollentuna kommun säger att under 2015 kommer de ta emot 84 flyktingar. Men vanliga Sollentunabor vet ingenting om deras bakgrund eller varför politikerna i Sverige är så ivriga att hämta hit över hundratusen människor varje år. I varje kommun får invånarna höra att det bara är ”en liten del” av världens flyktingar som kommer hit och att vi har någon slags ”moralisk skyldighet” att ta hit dem. Men 84 flyktingar multiplicerat med 290 kommuner och lika många anhöriga är vi redan upp i 50 000 personer. I själva verket är det minst dubbelt så många som kommer hit och många politiker vill dessutom att vi ska öka invandringen ännu mer, vilket innebär att vi på sikt kommer att förinta oss själva. Centerpartiets ledare Annie Lööf anser att det får plats 35 miljoner människor i Sverige.

I själva verket är Sverige redan överbefolkat, vilket det krävs lite eftertanke för att förstå. Dessutom är Sverige svenskarnas land, även om vissa politiker försöker ta landet ifrån oss.

Social orättvisa

När Sollentuna kommun (och andra kommuner) nu tar emot ”flyktingar” så får de ett storslaget välkomnande. Kommunen bygger nya smålägenheter i Rotsunda åt flyktingarna. Sedan får de gratis kläder, busskort, tandvård, läkarvård, cyklar och diverse andra förmåner. Ibland får de semesterresor till hemlandet betalda och ibland får de hämta hit anhöriga som får sina resor betalda.

Förmånerna är så många att varje svensk borde reagera, särskilt ungdomar som står utan bostad och tvingas bo hemma då de inte har råd att köpa en dyr bostadsrätt. Allt som har med ”flyktingpolitiken” att göra är rena hånet mot den svenska befolkningen.

Kommunpolitikerna i Sollentuna har enhälligt (med undantag för SD) beslutat att bygga nya bostäder enkom för flyktingarna och sedan fylla på så att kommunen blir ännu mindre svenska och ännu mer orientalisk eller afrikansk. Snart är det bara några begränsade villaområden som fortfarande är att betrakta som beboliga för den som vill slippa mångkulturen.

Det kommunala bostadsbolaget Sollentunahem kommer att bygga flyktingarnas lägenheter på fotbollsplanen intill Rotsunda torg. Bostadsbolagets VD Lars Callemo välkomnar fler flyktingar i kommunen, men kommer inte själv att beblanda sig med dem. Han bor på tryggt avstånd från dem och kommer att blunda för alla problem som uppstår när de kommer.

Han bryr sig inte om att landet eller kommunen förfaller. Han bryr sig bara om att han får sin höga lön så att han kan leva gott.

Politiker och tjänstemän från alla partier utom SD vill alltså förstöra sina kommuner och skapa fler motsvarigheter till Rinkeby och Rosengård.

Hur är det möjligt att människor ens tänker tanken att rösta på sådana politiker?

En kommentar på “”Kommunen har beslutat” att Sollentuna ska förstöras”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s