Bonnier gav Expressen uppdraget att försöka ta död på Julia Caesar – nu hängs hon ut.

Idag bröt Bonniermedia genom en ny vall. Tidigare har man hängt ut massor av anonyma skribenter som haft invandringskritiska åsikter. Utan minsta hänsyn till just någonting har man bedrivit kampanjer som går ut på att försöka störta invandringskritiker i fördärvet, tvinga dem att tystna, tvinga dem att pudla eller göra avbön eller räkna med att bli offentligt uthängda – som om de vore grova brottslingar.

julia-caesar-barbro-joberger
Den ondskefulla tidningen Expressen och Annika Hamrud hetsar mot en god kvinna som älskar sitt land. Läs om Annika Hamruds lögner här.

Eftersom nästan ingen gör avbön från sina åsikter så hängs de ut som kriminella. Intressant att notera är att grovt kriminella ofta skyddas, särskilt om de är invandrare. Media – och ofta även polisen – lämnar nästan aldrig ut signalement på brottslingar med invandrarbakgrund. De vill inte att den svenska allmänheten ska få veta vad som händer bakom kulisserna i det egna landet.

Däremot hänger man ut invandringskritiker. Bonnierkoncernen ser på invandringskritiker som sabotörer mot deras agenda. Bonnierkoncernen ser på invandringskritiker som större hot än mördare, rånare, våldtäktsmän och andra grovt kriminella.

Att ifrågasätta massinvandringen är det värsta brott en svensk kan begå. Att dessutom ifrågasätta medias agenda eller kritisera journalister som älskar att hänga ut och förfölja invandringskritiker är ännu värre. Sådana människor vill Bonnierkoncernen ta livet av.

Bonnierkoncernen skyr inga medel. Man hängde ut den sjuke sverigedemokraten Stellan Bojerud och spred lögner om honom. Han avled i somras i sviterna av sina sjukdomar, men vem vet om medias hetskampanjer skyndade på hans död.

En kvinna från Röda Korset hängdes ut som rasist och tog livet av sig efter alla problem som drabbade henne. Det finns många fler exempel.

Nu är drevet igång mot en av Sveriges skarpaste pennor – Julia Caesar. Hon var varit förföljd en tid i sitt hem när journalister har knackat på och skrikit åt henne att öppna, samtidigt som de stått redo med en kamera för att kunna ta foto och publicera det. Peter Wolodarski på Dagens Nyheter och familjen Bonnier som äger tidningen ligger bakom detta. De har bestämt sig för att med alla medel jaga fram den invandringskritiske hjälte som under flera år varit en nagel i ögat på de landsförrädare som styr Sverige.

Julia Caesar är handikappad och sjuklig. Just hennes fysiska svaghet gör henne till en måltavla. Man räknar med att hon förhoppningsvis ska dö om man hänger ut henne. Man vill se henne lida och vrida sig i plågor när Bonnier står där och bildligt talat sticker kniven i henne gång på gång, djupare och djupare. Julia Caesar ska plågas, hon ska torteras för hon är en fiende till galningarna som styr landet.

Ingen ska få sätta käppar i hjulet för Bonniers framfart och hetskampanjer mot invandringskritiker. Ingen ska få störa agendajournalisternas arbete med att förstöra det svenska Sverige. INGEN!

Kommer ni ihåg Jim Olsson? När Expressen ringde på hans dörr för att han skrivit invandringskritiska texter anonymt, så bad han dem fara åt helvete. Han blev en hjälte och ett föredöme som visade hur vi andra vill att journalisterna ska behandlas. De ska fara åt helvete! Men alla invandringskritiker är inte starka och tuffa. De flesta har inte råd att vara tuffa eftersom de tar risker varje dag.

Julia Caesar är en godhjärtad svensk kvinna som älskar sitt fosterland och uppenbarligen är beredd att dö för det. Hon har varit anonym länge för att kunna utöva sin gärning ostörd. Liksom många konstnärer behöver vara i fred för att kunna skapa stor konst, har Julia Caesar försökt vara i fred för att kunna formulera sina stora och viktiga konstverk, de välformulerade och viktiga invandringskritiska texterna.

Hon försökte – och försöker – med pennans hjälp väcka folk till insikt om vad som händer med vårt land. Hon gillar inte den här utvecklingen. Vi är många som delar hennes åsikter i stort och just idag när hon har blivit uthängd skänker vi många extra varma tankar till henne.

Julia Caesar är en hjälte, en gigant och kan på många sätt jämföras med andra dissidenter som mist heder eller liv när ett sjukt samhälle släppt lös sina vakhundar.

Hon kan på många sätt jämföras med dissidenten Aleksandr Solzhenitsyn som försökte kritiserade det totalitära systemet i Sovjetunionen. Hans texter var i stort sett förbjudna och liksom Julia Caesar levde han under stark press. Solzhenitsyn skrev texter som upprörde makthavarna och han tvingades sitta i fängelse. Julia Caesar betraktas som en paria av de svenska makthavarna och i stället för fängelse döms hon till evig skampåle genom uthängning där man förtalar henne och påstår att hot ”hetsar mot invandrare”, vilket enligt makten i Sverige är ett brott värre än mord, ja värre än massmord.

Aleksandr_Solzhenitsyn_1974crop
Solzhenitsyn var också en dissident

Hon kan också jämföras med Giordano Bruno som hade en del egna åsikter om universum och blev utsatt för inkvisitionen, hölls fången i åtta år och avrättades på ett kättarbål den 17 februari 1600. Hans brott var att han hade tänkt tankar som var klokare och närmare sanningen än den då rådande världsbilden.

Man kanske kan jämföra henne med Axel von Fersen. Han mördades av en pöbelhop i Gamla stan i Stockholm 1810 efter ett falskt rykte om han skulle ha varit orsaken till den danska prinsen Karl Augusts död och att Fersen kanske mördat honom. När Fersen kom till Gamla stan släpades han ut på gatan, stenades och misshandlades till döds inför soldater från Svea Livgarde som inte lyfte ett finger för att rädda honom. Det var ett sjukt samhälle som tog död på honom. Idag står han staty vid Steninge slott utanför Sigtuna.

Man kanske kan jämföra henne med de kvinnor som under 1600-talet brändes på bål i Sverige då de antogs vara häxor. 300 personer avrättades i Sverige under åren 1668-1676 för att de antogs vara häxor. Det var ett sjukt samhälle som dödade dem.

Man kanske kan säga att hon är en kvinnlig och fredlig version av Engelbrekt Engelbrektsson som på sin tid mobiliserade bönder mot förtryckare.

Det finns mycket gott man kan kan säga om Julia Caesar. Inte ett ont ord går det att fälla om denna fantastiska kvinna som berikat Sverige med så många värdefulla texter och tankar.

I dag har vi också ett sjukt samhälle, men det ser annorlunda ut. Mitt framför ögonen på oss finns de ondskefulla krafterna. De finns i media, de finns i etablerade organisationer som publicistklubben och andra klubbar för inbördes beundran där avvikare hånas, förtalas och bekämpas.

De ondskefulla människorna är chefredaktörer på våra stora tidningar, de äger media, de är placerade på viktiga positioner i samhället för att hålla rent från varje form av kritik mot det rådande systemet. De är pressombudsmän, de är polischefer, de är chefer på alla statliga verk, de är samhällets vakhundar som ska slå ned varje form av opposition. De kontrollerar statstelevisionen och riksradion och tillsätter rader av liberala och vänsterextrema individer vars enda uppgift är att propagera för statens sjuka politik och motarbeta all opposition.

Vi, folket, ska tvingas ned på knä och be om ursäkt eller tvingas upprepa deras mantra om hur berikande och bra massinvandring är och hur bra det är att Sverige befolkas och på sikt tas över av andra folkslag. Om vi inte lyder straffas vi.

De – journalisterna – som är samhällets vakthundar kunde lika gärna vråla ”Död åt svenskarna”, för det är vad de önskar. De vill se oss dö. Journalisternas uppdrag är att förfölja alla oppositionella, typ Sverigedemokrater och deras likasinnade, och helst skicka bort dem från arbetsmarknaden eller in på psykakuten efter att ha stressats sönder – eller rakt in i döden.

Uthängningen av Julia Caesar ska aldrig glömmas. Visserligen har många andra hängts ut som har fått lida svårt, men uthängningen av Julia Caesar har en större symbolisk betydelse eftersom hon varit och är populär i breda lager, även hos sådana som ännu inte tagit steget att börja rösta på SD.

Det som tagit steget att rösta på SD och dessutom upptäckt den just beskrivna samhällsrötan får en ganska klar bild av hur samhället fungerar och hur totalitärt det egentligen är.

Sverige är ingen demokrati och har inte varit det sedan massinvandringen påbörjades bakom ryggen på folket där makthavarna bluffat år efter år för att kunna genomföra sin agenda.

När Julia Caesar – en av många – avslöjade bluffen blev hon utsatt för samma behandling som andra dissidenter har blivit.

Julia Caesar representerar det goda, Bonnierkoncernen och statsapparaten som den ser ut idag representerar ondskan. Däremellan finns folket som till stor del är vilsna och inte riktigt vet vem de ska tro på.

Efter uthängningen av Julia Caesar hoppas vi att fler fattar hur genomruttet det svenska etablissemanget är.

Men det räcker inte med att fatta!

Fler måste AKTIVERA sig och GÖRA något KONKRET! Gå med i något parti eller någon organisation, börja samarbeta med någon blogg eller skapa egna nätverk. Gör något! Skicka pengar till invandringskritiska organisationer! GÖR NÅGOT!

Annika Hamrud

Texten i Expressen och lögnerna i texten skrevs av Annika Hamrud, som tillhör nätverket kring den vänsterextrema hatsajten Expo. Hamrud blev i ett annat sammanhang uppringd av Granskning Sverige som ställde henne mot väggen om varför hon ständigt sätter etiketter på människor. Liksom andra journalister slutade det med att hon slängde på luren och inte ville svara på frågor.

Sverigedemokraten Joakim Larsson recenserade 2010 Annika Hamruds och hennes sambo Elisabeth Qvarfordts bok ”Svensk, svenskare… Ett reportage om Sverigedemokraterna” där hatet mot svenskar framstår som ganska tydligt.

Roger Sahlström så Fnurra.com skriver att det är viktigt att fortsätta granska Annika Hamrud och Niklas Orrenius efter ”de är med i en rörelse som aktivt arbetar för att ta kål på folk … Orrenius och Hamrud har makten att sätta igång drev mot människor. Vilket de är väl medvetna om. De försöker nu spela oskyldiga. Vilket de inte är. Ingen i pkmedia är oskyldig.”

Sahlström har helt rätt.

När Annika Hamrud skulle bli lärare i journalistik skrev en förtvivlad bloggare:

”Ytterligare en pusselbit faller på plats i det kroniska mysteriet varför svensk media ser ut som den gör. Annika Hamrud, en av godhetsindustrins främsta verklighetsfrånvända förespråkare och känd sedan tidigare bland annat för sina fantasifulla påhitt, ska nu alltså utbilda våra blivande journalister på JMK. Vidare kommentarer är överflödiga.”

Annika Hamrud har nu säkrat sin framtida lön och kommer inte bara att få sitta i TV-soffor som ”expert”, hon kommer att belönas med mängder av uppdrag av statsmedia, av Bonniermedia, av andra ondskefulla instanser som vill ta död på det svenska folket.

Thoralf Alfsson skriver om uthängningen:

”Inte en enda gång i Expressens historia har man tagit upp någon av de ca 200 krönikor som Julia Caesar publicerat under ca 5 års tid, inte heller en enda artikel om de böcker hon publicerat. Alla förstår säkert varför! Expressen och Tomas Mattsson har varit livrädda för att ge Julia Caesar publicitet! Inte en enda gång har Expressen bemött Julia Caesars krönikor på nätet. Trots att de väckt stor uppmärksamhet och intresse i sociala medier. Nu har Expressen identiteten och då låter man drevet gå! Ynkligt av Tomas Mattsson.”

Bloggen Motpol erbjöd sig att hjälpa Julia Caesar om hon har problem. Det är storsint av dem. Vi är nog många som skulle vilja göra något för henne om vi kunde.

Avpixlats Mats Dagerlind skriver: ”I vad som endast kan beskrivas som en ren vendetta för att ha blivit beslagen med sitt ofredande av Julia Ceasar, har Hamrud nu i boulevardtabloiden Expressen hängt ut Julia Ceasar med namn och bild och författat ett lågsinnat karaktärsmord där inte ens JC:s sjukdomshistorik lämnas ifred.”

Fria Tider skriver: ”Huruvida Expressen genom detta kommer att hetsa fram trakasserier mot den 70-åriga kvinnan återstår att se. Sverige har dock en mycket livskraftig extremvänster, vars mest kända kriminella personer står på Expressens och Dagens Nyheters lönelista.

Efter Expressens stora uthängning av invandringskritiker 2013 detonerade någon en sprängladdning vid dörren till en av de utpekade personerna, som var lokalpolitiker för Sverigedemokraterna.”

Några som hittills idag skrivit om uthängningen av Julia Caesar:

Fria Tider – Hänger ut Julia Caesar

Motpol – Om Expressens senaste övertramp

Avpixlat – Annika Hamrud och Expressen hänger ut Julia Caesar

Avpixlat – Expressen öppnar Pandoras box

Sockerbitar – Konsten att gräva sin egen grop

Thoralf Alfsson – De goda hatarna

Snaphanen.dk kommenterar uthängningen

På bloggen Aktualia kan du hitta länkar till många av Julia Caesars krönikor.

Böcker av Julia Caesar:

Landet som försvann

Världsmästarna

Fler ministrar borde gråta

Tips! Här är några andra bloggar du kan läsa:

Affes statistikblogg

Avpixlat

Cornelia Dahlberg

Dag Öhrlund blogg

Deulf

Dispatch International

Exponerat

Fria Tider

Granskning Sverige

Jan Millds blogg

Marika Formgrens blogg

Mörkläggning

Motpol

Myter om invandringen

Nya Dagbladet

Nya Tider

Nyheter idag

Red Ice creations

Snaphanen

Tanja Bergkvists blog

Tino Sanandaji

En kommentar på “Bonnier gav Expressen uppdraget att försöka ta död på Julia Caesar – nu hängs hon ut.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s