Därför är Sverigedemokraterna ett nazistparti enligt Barbara Spectre

Barbara Spectre är den amerikanska judinnan som flyttade till Sverige för att hjälpa globalisterna att göra processen kort med svenskarna. Barbara Spectres nätverk har för avsikt att ta Sverige från svenskarna och införa en ordning där hon och hennes likasinnade utgör den nya eliten. De tänker ta över landet.

Det kanske låter konspiratoriskt, men exakt så förhåller det sig. Det sker dessutom ganska öppet.

Efter att Sverigedemokraterna i en opinionsundersökning blivit Sveriges största parti kunde hon inte hålla sig. I brittiska Independent läste hon om undersökningen som YouGov gjorde för tidningen Metros räkning i augusti och blev chockad över att ett ”nazistparti” nu är (ett av de) största parti(erna) i Sverige. SD fick som många vet 25,5 procent i den undersökningen och SD:s starka uppryckning har bekräftats i andra undersökningar även om SD då placerar sig på andra eller tredje plats.

Genast gick hon ut och twittrade:

Sweden’s nazi party now most popular party, we should be concerned for sweden’s jews and minorities, dark times ahead.

barbara-spectre-twitter

De flesta svenskar som röstar på SD gör det för att invandringen är för stor, men de har ingen aning om vilka ondskefulla krafter som verkar inför öppen ridå med att förbereda ett maktövertagande på sikt – när tiden är mogen. SD står i vägen för deras maktanspråk på Sverige och de ondskefulla kallar SD för nazistiskt för att tvinga partiet att böja sig för globalisterna och acceptera delar av deras krav, som är fortsatt inflöde av etniska främlingar, stärkande av etnocentriska judiska gruppers makt i Sverige och ett avståndstagande från etnisk svensk nationalism, men sympati eller stöd för etnisk judisk nationalism.

Barbara Spectres nätverk kräver att vi böjer oss för deras krav. Paideia finansieras delvis av svenska staten, som också finansierar rader av andra – främmande etniska – organisationer som försvarar sina respektive etniska rötter och kulturer.

Barbara Spectre utgör en del av ett nätverk där personer som George Soros (som hon är ideologisk vän med) och många andra mäktiga, rika och inflytelserika personer försöker att sudda ut gränser mellan nationalstater och skapa en världsregering.

När Spectre flyttade till Sverige startade hon en svensk avdelning av Paideia som är en läroanstalt för judiska studier med yttersta syfte utbilda judar, bilda fler judiska internationella nätverk och hjälpa varandra att nå makt och inflytande över den dominerande värdbefolkningen.

Det är inte bara judiska organisationer som arbetar för judiska intressen som får bidrag, det är en rad andra etniska organisationer som får bidrag, bland dem många romska organisationer får stora belopp.

Paideia och nätverket kring Barbara Spectre med hennes kopplingar till andra globalister gör henne betydligt farligare än de romska och andra organisationer som inte har några andra anspråk än att få leva på bidrag från svenska skattebetalare och ägna sig åt sina traditioner.

Barbara Spectre säger att judarna (specifikt) kommer att ha en viktig uppgift att fylla när Sverige och övriga Europa har blivit mångkulturellt. När hon sade det var hon full av tillförsikt och med mäktiga män som George Soros på sin sida anser hon att det bara handlar om tid. Hon är så fräck hon dessutom menar att Europa inte kan överleva om inte judarna tar kontrollen över de blivande mångkulturella staterna.

Efter hennes twittrande om att SD är ett nazistparti fick hon mycket kritik, även från judar som inte delar hennes extrema etnocentriska och nästan kolonialistiska maktanspråk på Europa.

Igår twittrade hon om att hon ägnat större delen av dagen åt att blocka ”rasister” och ”rasistiska troll” som kritiserat henne.

barbara-spectre-twitter2

Många sekulariserade judar har inget till övers för henne och hennes agenda, vilket är viktigt att förtydliga.

Barbara Spectre talar ogärna svenska och vill inte bli en del av något som har med svenskhet att göra. Hon håller sig enbart till sin judiska identitet och arbetar hårt för att expandera den.

Hon flyttar alltså till Europa och Sverige enbart av det skälet att hon förbereder andra judar på att ta ledande roller inom politiken, inom näringslivet och inom alla viktiga samhällsfunktioner så att hennes judiska nätverk kan ta ”ledande uppgifter”, d.v.s. kontrollen över vårt samhälle.

Det är viktigt att svenskarna förstår var fienden finns och vilka främmande nätverk de representerar. Just nu är det många främmande nätverk som arbetar inte bara i Sverige utan i hela Europa och de arbetar i samma riktning.

När ett par naiva isländska kvinnor startade en facebookgrupp för att förmå islänningarna att ta emot stora skaror, tusentals migranter från Syrien och andra länder, så gick de globalistiska nätverken ut via sina medier och upplyste sina respektive medborgare om att Island nu vill ”öppna portarna”. Genast ljöd djungeltrumman ända ner till Syrien och Afrika och nu är många på väg till Island. Över 10 000 naiva, godtrogna och säkert många korkade islänningar har erbjudit sig att husera syrier och de krafter som ligger bakom påtryckningarna på stackars Island är samma slags nätverk som Barbara Spectre tillhör inklusive stora medier som opererar globalt och samordnat för att nå vissa politiska och andra mål. Men de naiva islänningarna fattar ingenting. De tror att de ska ”hjälpa” någon eller några som har det svårt. Logiken borde säga att något är fel om det kommer 10 000 människor från Mellanöstern till Island och vill ha hjälp. Vi närmar oss en tid när ingen europisk nation längre klarar att stå emot de ondskefulla krafterna som opererar i inflytelserika nätverk med stora resurser.

De krafter vi har emot oss är inte bara Paideia utan stora medier, i stort sett samtliga stora medier utan undantag och statlig TV och radio som redan befolkas av olika nätverk som sökt sig dit för att kunna påverka samhällsutvecklingen. Vänstern, liberaler och judiska nätverk finns redan där och utför sina uppgifter väl till gagn sin respektive åskådning, men till skada för Sverige, för svenskarna och för de traditioner som svenskarna burit med sig i generationer.

Det är alltså svårt att skylla massinvandringen under åren 2006 – 2014 enbart på Fredrik Reinfeldt. Han blev framburen av nätverken som opererar i samtliga politiska partier utan undantag där de driver liberala agendor för att driva partierna i liberal eller globalistisk rikting. Det parti som kanske har drivits mest i liberal rikting är centerpartiet som idag är den absoluta motsatsen till vad partiet var för 30-40 år sedan. Men skadorna syns lite överallt och inget parti tycks vara fritt från inre skadlig påverkan.

När skadan väl är skedd finns det parasiter och profitörer som vill tjäna pengar på en sjuk politik. Bert Karlsson är väl den mest kände.

Paideia och andra nätverk av liberaler och vänsterorienterade grupper är just nätverk. De har ”fotsoldater” och lojala sympatisörer lite överallt och kan lätt byta anställning från någon av våra största tidningar där de godkänts politiskt och sedan gå vidare till statstelevisionen eller andra inflytelserika medier.

Journalisten Lars Adaktusson är en sådan. Han är en typisk liberal som arbetat länge som journalist på statstelevisionen och varit lojal till den statliga agendan om mångkultur och annat. När KD höll på att kantra ”åt höger” gick han in för att se till att få en position och inflytande så partiet inte skulle börja kritisera invandring eller mångkultur. Det finns många som han.

Det finns alltså agendor, öppna eller hemliga, och den senaste tidens hetskampanj mot skribenten Julia Caesar är ett utslag av den agenda som Bonnierkoncernen utövar för att uppnå ungefär samma mål som Paideia, man använder bara lite andra metoder.

Dagens Nyheters och Bonniers mål är inte att låta Sverige förbli ett svenskt land med ungefär samma homogena befolkning som vi haft i tusentals år. Trots att familjen Bonnier och de flesta av deras medarbetare bor i etniskt svenska områden har de för avsikt att skapa ett Sverige så är så mångetniskt att den svenska folkgruppen kommer att förlora all makt och inflytande över sitt eget land.

Varje gång någon som Barbara Spectre säger att SD är ett nazistiskt parti så är det en medveten strategi för att hävda sin agenda och att isolera ett parti som försöker stå upp för svenskarna, men som på grund av de ständiga påhoppen inte riktigt vågar säga att Sverige och svenskarnas land och att de främlingar som klagar borde flytta härifrån. Barbara Spectres strategi fungerar på många som eftersom hon har media på sin sida.

Tack och lov är det många som klarar av att tänka självständigt och kan ifrågasätta de agendor som media så tydligt driver.

Men just nu finns det skäl att vara allvarligt oroad över tillståndet i världen och Europa eftersom det pågår en ren invasion från Mellanöstern och Afrika som får eldunderstöd av media, politiker och den ruttna statsapparaten.

Relaterat:

Paideias propagandakanal på Youtube

Göran Rosenberg

Ingrid Lomfors

5 kommentarer på “Därför är Sverigedemokraterna ett nazistparti enligt Barbara Spectre”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s