Expressen vill att Julia Caesar ska mördas

Nej, nej, nej, utropar många genast i protest, det kan inte vara möjligt att journalister är så ondskefulla.

Inte?

Expressen och många andra tidningar har i decennier valt att tiga om alla de brott som svenskar tvingats utstå av i spåren av en mångkriminell invandringspolitik. Det bryr sig inte om hur mycket svenska folket drabbas av massinvandringen. Det ser snarare ut som om de njuter av att se svenskar mördas och våldtas när de fortsätter att försvara en politik som leder till ännu fler övergrepp mot svenska folket.

Det är ganska uppenbart att kretsarna kring den ”antirasistiska” rörelsen drivs av ett sjukligt hat mot svenskar. De vill inte ha debatter om invandringen, de vill bara sprida hat och åter hat mot alla som ogillar massinvandring. Målet är att slå sönder det svenska Sverige.

Julia Caesar har skrivit hundratals krönikor som media under flera års tid hade kunna gå i polemik mot. Men man gjorde inte det eftersom man inte kunna besegra Julia Caesar i debatter. Hon har nämligen fullkomligt rätt i det mesta, om inte allt, hon skrivit.

Hatet mot henne har under åren växt eftersom hon varit läst av och nått ut till så många trots att hennes krönikor publicerats på en dansk blogg utanför mainstream media.

För fem år sedan omnämndes Julia Caesar i Expressen av journalisten Ulf Nilsson. Han skrev då att Julia Caesar tvingats vara anonym för att undvika risken att bli mördad.

Ulf Nilsson skrev:

Allt detta skriver ”Julia Caesar”, en kvinnlig journalist (eller är det en man?) som valt pseudonym av säkerhetsskäl. Ja: säkerhetsskäl, risken att bli attackerad, kanske mördad. För den som sysslar med frågor av det här slaget är Sverige ett farligt land – lite ofattbart för oss som visserligen växte upp under knappa förhållanden, men ändå i något som på många sätt var en idyll.

ulf-nilsson-julia-caesar

Stämningarna i landet har med medias hjälp blivit sådana att en invandringskritiker, särskilt en skicklig och tongivande skribent, kan bli utsatt för grova brott enbart för sina åsikters skull.

Ulf Nilsson kände väl till den aggressivitet som finns i vissa liberala och vänsterextrema kretsar. Därför drog han slutsatsen han hon skulle kunna mördas.

Idag har Expressen raderat Ulf Nilssons text.

När Expressen bestämde sig för att hänga ut Julia Caesar visste man mycket väl vad som skulle kunna drabba henne. Innerst inne önskade säkert Annika Hamrud, Niklas Orrenius, Peter Wolodarski och Thomas Mattsson att någon eller några skulle ta henne av daga. Annars hade de inte behövt hänga ut henne med sitt rätta namn. Medan de själva bor på hemlig adress och vill vara oåtkomliga för andra väljer de att hänga ut någon som är handikappad och med stor risk för sitt liv ändå valt att skriva krönikor om sin samtid och de problem som drabbat Sverige.

När Niklas Orrenius efterlyste någon som kunde hjälpa till med att skaffa fram Caesars adress fick han flera svar som tydde på att det verkligen finns folk därute som vill döda henne.

twitterhot-mot-julia-caesar

Orrenius och Hamrud, liksom Wolodarski och Mattsson vet mycket väl att deras vänner inom den kriminella extremvänstern gärna vill se blod flyta. De har aldrig haft några som helst invändningar mot våldsvänsterns härjningar, de har aldrig upplyst sina läsare om hur de själva samarbetar med vänstern eller hur mycket hot och hat som sprids mot invandringskriker.

Att Julia Caesar föredrar att skriva anonymt är självklart. Nu när hennes anonymitet är avslöjad fortsätter vänstern med sina hot och sitt hat mot henne. Det kommer inte att upphöra förrän vi får bort avarter inom media som Bonnierpressen, statstelevisionen och andra.

Relaterat:

Bonnier gav Expressen uppdraget att försöka ta död på Julia Caesar.

Expressens publicering ökar polariseringen

Värdegrunden skördar liv (samma text även här)

Guldspaden åt Hamrud?

Expressen och dess anonyma fotsoldater

En kommentar på “Expressen vill att Julia Caesar ska mördas”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s