Malena Ernman kan vara otillräknelig

Inför den stora dagen när Stefan Löfven skulle hålla tal på Medborgarplatsen i Stockholm utlovade Malena Ernman att det skulle komma 25 000 personer för att lyssna på svammel om ”alla människors lika värde”, sedan hålla gemensam andakt och därefter låta ett obegränsat antal människor från Mellanöstern invadera Sverige.

malena-ernman-har-humor

Det kom inga 25 000. Via statstelevisionen och media fick vi veta att det kom 15 000. För den som var på plats och tittade på spektaklet vara propagandalögnen alldeles uppenbar. Vid en efterkontroll visade det sig att det kom högst 2 500 personer, huvudsakligen från samma vänsterkretsar som alltid är på gatorna för att stödja röda galenpannor och deras agenda. För övrigt samma grupper av människor som alltid håller sig borta när svenskar drabbas av mångkulturell brottslighet. Och samma grupper som lägger på luren när Granskning Sverige ställer frågor till dem.

malena-ernman3

Och samma grupper som bor i etniskt svenska enklaver, villaförorter eller i innerstaden. Malena Ernman bor på Kungsholmen i en nästan helvit stadsdel. Hon kräver att ”Sverige” ska ta emot fler flyktingar, men har såvitt vi vet inte hyst in varken romer eller syrier i sin bostad. Förväntar hon sig att andra ska göra det, men att hon själv ska få slippa och bara ägna sig åt att skrika och sprida hat mot Sverigevänner.

Det är tveksamt om hon ingår i de tillräkneligas skara.

En kommentar på “Malena Ernman kan vara otillräknelig”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s