Tyskland tar efter Nordkorea

På TV har vi fått se hur ”tyskar” står på tågstationer och välkomnar syriska flyktingar till Tyskland med applåder.

På bild ser det imponerande ut. Men i själva verket rör det sig om propaganda som kan göra vilken nordkoreansk propagandaminister som helst avundsjuk. Samma anda, samma lögner. Bilderna på applåderande tyskar har kablats ut över hela världen, men i själva verket är det små grupper vänsterorienterade individer och släktingar eller landsmän till de anländande migranterna som står där.

De bilder som har visats i svensk TV är inte ens rättvisande. Den stora majoritet som finns där är invandare, men på TV-bilderna har man varit noga med att visa upp de relativt få tyskar som stått där för att det ska se ut som om det är helt vanliga tyskar som applåderar den egna undergången.

tyskland-goes-nordkorea

Sanningen bakom vilka som huvudsakligen välkomnar asylanterna

Tyskland har med hjälp av media använt sig av effektiva propagandaknep för att framställa invasionen som önskvärd och efterlängtad av hela tyska folket. Angela Merkel har också betonat att Tyskland nu kan göra ”något gott” för världen för att kompensera för sin historiska skuld och att ”Islam är en naturlig del av Tyskland”.

Precis som i de flesta västeuropeiska länder arbetar politiker i symbios med media för att uppnå sina politiska mål, som är fortsatt och ökad massinvandring från tredje världen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s