Motpol tipsar om hur vi stoppar invasionen

Daniel Friberg på Motpol ger oss idag några bra tips om hur vi kan stoppa invasionen.

Som svensk och europé är det inte en självklarhet att du ser massinvandringen och den medföljande islamiseringen av vårt land som något odelat positivt. Det kan rentav vara så att du upplever den som problematisk – kanske till och med hotfull och otrevlig, eftersom den i sin väg utplånar vår egen kultur och våra egna sedvänjor samt tränger undan oss rent demografiskt. I klartext skulle jag vilja hävda att ingen människa vid sina sinnens fulla bruk kan uppleva detta som oproblematiskt eller ens på något vis acceptabelt.

stoppa_invasionen

Frågan många ställer sig är vad vi rent konkret kan göra.

Friberg föreslår ett antal åtgärder:

1. Organisera grupper av meningsfränder och bege er till platser där många misstänkta illegaler förväntas anlända – exempelvis i närheten av den minimala landgräns mellan Sverige och Danmark som endast utgörs av en bro.

2. Organisera protester när de försöker göra om slott, bygdegårdar, herrgårdar, värdshus, vandrarhem, hotell, bostadshus och ålderdomshem till så kallade ”asylboenden”.

3. Anmäl myndigheter som diskriminerar svenskar.

4. Vägra att betala patientavgift. Hävda att du själv är illegal! Låt ingen diskriminering av svenskar ske utan skarpt motstånd.

Avslutningsvis menar Friberg att det är min och din plikt som svensk att resa någon form av motstånd mot koloniseringen av Sverige.

”Tills vi fått ett seriöst och humant repatrieringsprogram på plats är det nämligen av yttersta vikt att flodvågen från Tredje världen och den pågående islamiseringen stoppas”, skriver Friberg.

Läs hela texten (här) om vad du kan göra och dela gärna förslagen med dina vänner. Se även den här sidan med tips på hur man kan agera.

4 kommentarer på “Motpol tipsar om hur vi stoppar invasionen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s