Viktiga böcker att läsa: Landet som försvann. Politiskt inkorrekta krönikor, Julia Caesar.

Det finns invandringskritiker som inte nöjer sig med att ha en åsikt om invandringspolitiken utan också vill göra lite mer.

En viktig kategori är författarna, de som skriver och ger ut böcker för att väcka folk till insikt inte bara om att massinvandringen söndrar Sverige utan om vilka krafter som ligger bakom invandringen och hur den kommer att påverka landet på sikt.

Någon vecka framöver ägnar vi oss åt att berätta om de böcker som finns tillgängliga och hoppas att den som ännu inte läst någon av böckerna tar sig i kragen och köper in något eller några exemplar av varje bok. Man kan läsa den själv och sedan ge bort den till någon vän. Man kan också köpa någon bok och ge bort som present.

Att köpa böckerna är ett bra sätt att visa stöd för författarna och deras gärning. Du kan också placera böckerna i din bokhylla så att vänner som kommer på besök kan se dem och kanske fråga lite om innehållet.

Sprid upplysning om vart Sverige är väg – sprid de Sverigevänliga böcker som finns tillgängliga för omedelbar beställning!

Vi kommer också att upplysa om några andra böcker som kanske inte håller sig specifikt till svensk invandringspolitisk debatt, men som ändå kan vara läsvärda. Kunskap är aldrig fel. En del böcker är tyvärr utgångna och finns inte i nytryck. Det i sig är en påminnelse om att inte vänta med din beställning tills den är försent. Gynna svenska invandringskritiker genom att köpa deras böcker.


18landet-som-forsvann-julia-caesar

Landet som försvann. Politiskt inkorrekta krönikor, Julia Caesar, 2014.

“Landet som försvann” är en samling politiska krönikor om ett land där allt fler ord blir onämnbara och tystnaden breder ut sig. Journalisten Julia Caesar (pseudonym), vald till en av Sveriges hundra viktigaste opinionsbildare 2013, tecknar ögonblicksbilder av Sverige under den turbulenta perioden mellan riksdagsvalen 2010 och 2014.”

Boken är medryckande lättläst, underhållande och skrämmande på samma gång. Och den är viktig.

Den kan beställas här.

buy-their-books

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s