Viktiga böcker att läsa: Låsningen, Jan Tullberg.

Det finns invandringskritiker som inte nöjer sig med att ha en åsikt om invandringspolitiken utan också vill göra lite mer.

En viktig kategori är författarna, de som skriver och ger ut böcker för att väcka folk till insikt inte bara om att massinvandringen söndrar Sverige utan om vilka krafter som ligger bakom invandringen och hur den kommer att påverka landet på sikt.

Någon vecka framöver ägnar vi oss åt att berätta om de böcker som finns tillgängliga och hoppas att den som ännu inte läst någon av böckerna tar sig i kragen och köper in något eller några exemplar av varje bok. Man kan läsa den själv och sedan ge bort den till någon vän. Man kan också köpa någon bok och ge bort som present.

Att köpa böckerna är ett bra sätt att visa stöd för författarna och deras gärning. Du kan också placera böckerna i din bokhylla så att vänner som kommer på besök kan se dem och kanske fråga lite om innehållet.

Sprid upplysning om vart Sverige är väg – sprid de Sverigevänliga böcker som finns tillgängliga för omedelbar beställning!

Vi kommer också att upplysa om några andra böcker som kanske inte håller sig specifikt till svensk invandringspolitisk debatt, men som ändå kan vara läsvärda. Kunskap är aldrig fel. En del böcker är tyvärr utgångna och finns inte i nytryck. Det i sig är en påminnelse om att inte vänta med din beställning tills den är försent. Gynna svenska invandringskritiker genom att köpa deras böcker.


19lasningen_jan_tullberg_gratis

Låsningen, Jan Tullberg, 2014.

”Den här boken tar upp de centrala frågorna kring invandring. Här finns väsentliga fakta och resonemang i den förmodligen viktigaste framtidsfråga som svenska folket kan bestämma över. Här diskuteras en mångfald dåliga beslut som resulterat i en situation som gradvis förvärras. Etablissemanget för en destruktiv politik och saknar förmåga att ändra kurs, då de är mentalt låsta. Detta gör att det blir lika svårt att diskutera invandring i Sverige som sex i drottning Victorias England. Det är därför ett samhällsansvar för medborgarna att sätta sig in i invandringsfrågan och fundera igenom vad som är en förnuftig politik.

Boken Låsningen belyser detta och ger underlag till läsaren för egna reflektioner och andra slutsatser än den obligatoriska entusiasm för omfattande invandring som reguljära media propagerar för. Låsningen är ett bidrag till åsiktspluralism i invandringsfrågan.”

Boken kan beställas på Bokus eller Adlibris.

En intervju med Jan Tullberg kan läsas här.

Intervju med Jan Tullberg här och här.

buy-their-books

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s