Viktiga böcker att läsa: Nya högern kontra gamla högern, Greg Johnson.

Det finns invandringskritiker som inte nöjer sig med att ha en åsikt om invandringspolitiken utan också vill göra lite mer.

En viktig kategori är författarna, de som skriver och ger ut böcker för att väcka folk till insikt inte bara om att massinvandringen söndrar Sverige utan om vilka krafter som ligger bakom invandringen och hur den kommer att påverka landet på sikt.

Vi tipsar om en del böcker som finns tillgängliga och hoppas att den som ännu inte läst någon av böckerna tar sig i kragen och köper in något eller några exemplar av varje bok. Man kan läsa den själv och sedan ge bort den till någon vän. Man kan också köpa någon bok och ge bort som present.

Att köpa böckerna är ett bra sätt att visa stöd för författarna och deras gärning. Du kan också placera böckerna i din bokhylla så att vänner som kommer på besök kan se dem och kanske fråga lite om innehållet.

Sprid upplysning om vart Sverige är väg – sprid de Sverigevänliga böcker som finns tillgängliga för omedelbar beställning!

Vi kommer också att upplysa om några andra böcker som kanske inte håller sig specifikt till svensk invandringspolitisk debatt, men som ändå kan vara läsvärda. Kunskap är aldrig fel. En del böcker är tyvärr utgångna och finns inte i nytryck. Det i sig är en påminnelse om att inte vänta med din beställning tills den är försent. Gynna svenska invandringskritiker genom att köpa deras böcker.


23nya-hogern-greg-johnson

Nya högern kontra gamla högern, Greg Johnson, 2015

I ”Nya högern kontra gamla högern” har dr Johnson samlat 32 essäer av vikt för att förklara Johnsons vision av den vita nationalismens metapolitiska grunder, och hur dessa skiljer sig från fascism och nationalsocialism (den gamla högern), likväl som från konservatism och klassisk liberalism. Dr Johnson förkastar den gamla högerns partipolitik, totalitarism, imperialism och folkmord och förespråkar en metapolitisk rörelse för att kunna bygga en vit nationalistisk hegemoni som genomsyrar hela samhället. I boken diskuterar dr Johnson många intressanta frågor, bland annat kvinnofrågan inom nationalismen, kristendomen, förhållandet mellan populism, elitism och demokrati, förintelsen, judisk makt, Hitler och nationalsocialism. I boken kritiserar han även distraktioner och återvändsgränder för den vita nationalismen så som ”mainstreampolitik”, konservatism, ”förhastad populism” och politiskt våld.”

Boken har ett förord av psykologiprofessor Kevin MacDonald och innehållet ska ses som ett angeläget debattinlägg om vår tid. Den kan beställas här.

Jan Milld har kommenterat boken här och här.

buy-their-books

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s