Centerpartiet fattade beslut om att få med Sverige i NATO. Vansinne!

Det svenska etablissemanget med sina propagandakanaler och medier kommer att göra allt för att Sverige ska ansluta sig till Nato. När Centerpartiet höll stämma i helgen var det en överraskande stor majoritet som var positiva till Nato. 273 röstade för Nato-anslutning och bara 157 var emot.

Här har de liberala tankesmedjorna som står centern nära haft en stor betydelse Beslutet att få med stämman på en Nato-anslutning föregicks av att partiledningen intalade sina medlemmar att ett sådant beslut vore bra för Sverige. Att samma parti har medverkat till att urholka och sedan lägga ned försvaret tycks man ha glömt bort. Och eftersom vi har något försvar vill man nu att vi ska gå med i Nato och att även Finland blir den del av samma allians.

nej-till-nato

Nato är en del av de globala nätverken som vill urholka de europeiska nationalstaternas etniska homogenitet. Det gör man genom att starta krig på olika hålla i världen som sedan skapar flyktingströmmar som Centerpartiet och andra partier vill fylla upp Sverige och Europa med.

Centerledarna Annie Lööf, Daniel Bäckström och Kerstin Lundgren menar att ett medlemskap i Nato kan bidra till ”insatser för internationell säkerhet”. Man använder samma argument för en anslutning till Nato som man gjorde när vi skulle gå med i EU. ”Om vi går med kan vi påverka, står vi utanför har vi ingen röst.”. Det blir precis tvärtom. EU är en totalitär union som tvingar nationalstaterna till en rad nationella eftergifter och påtvingar oss allt från stora skaror asylsökande till detaljstyrda regler om vi ska leva. De nationella identiteterna ska suddas ut och vi ska bli en ”integrerad” går massa utan nationell eller etnisk samhörighet. Vi ska tvingas ge upp våra gränser och se på när världen invaderar våra länder.

När världen invaderar våra länder så är det inte sällan flyktingströmmar, kaos och migration som uppstått till en följd av amerikansk utrikespolitik och Natos inblandning i andra länders inre angelägenheter.

När vi går med i Nato kommer vi tvingas gå i krig för en organisation som vill slå sönder nationalstater som baseras på etnisk homogenitet (vilket är de europeiska staternas rätta element), skapa kriser och migrationsströmmar som kommer till Sverige och övriga Europa från andra världsdelar och som svenska folket tvingas ta emot.

Den svenska nationen är utsatt för angrepp från många olika håll just nu, inte bara genom den regelrätta invasionen som pågår från mellanöstern och Afrika. Om man tänket sig ett medlemskap i Nato så borde det rimliga vara att gå med för att försvara vår nationalstat och hindra människor från att ta sig hit utan giltiga skäl. Ett försvar är till för att försvar landet och folket. Några sådana tankar har dock inte de som förordar ett Nato-medlemskap. De vill däremot att Sverige ska strida för den sjuka politik som globalisterna vill påtvinga oss.

Det gamla försvaret baserade sig på att vi skulle försvara vårt land. Därför lades det ned. Att försvara det egna landet ska inte vara möjligt. Nu vill de ansluta oss till Nato för att skynda på globaliseringen förstörelsen av Sverige utan att vi ska kunna försvara oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s