Klarspråk från Gustav Kasselstrand om massövervakningen av medlemmar i SD

Gustav Kasselstrand har alltid varit uppskattad för sina raka kommentarer och sin ärlighet. Att hans tvingades ut ur SD är skrämmande, men ju mer som kommer fram av den röta som råder i partitoppen ju mer visar det sig hur rätt han och SDU-toppen har haft hela tiden. Idag skriver Gustav Kasselstrand på Facebook:

Efter dagens avslöjande om att Sverigedemokraternas IT-ansvarige Edward Plainview och personalchef Martin Kirchberg har utsatt anställda för DDR-liknande massövervakning (bland annat genom att ha läst av alla mejl och installerat spionprogram på de anställdas datorer) så kräver nu Björn Söder att de två tjänstemännen sparkas. Något annat vore ju naturligtvis otänkbart efter detta avslöjande.

(Aftonbladets artikel – via unvis)

Men vad gör Richard Jomshof i detta läge? Jo, han går istället ut och förklarar att han har förtroende för de två tjänstemännen. Som vanligt hörs ingenting av Jimmie Åkesson, som tycks allt mer passiv och håglös i sitt så kallade partiordförandeskap. Men jag har alltid lärt mig att den som tiger samtycker, så om de två tjänstemännen får stanna kan jag inte dra någon annan slutsats än att Jomshof, Åkesson, Karlsson och de andra i partiledningen står bakom massövervakningen och spioneriet. Det visar på en svår paranoia (och inkompetens) hos människor som uppenbarligen är livrädda att tappa kontrollen över partiet.

Det finns enkla lösningar på problemet.

1. Sparka de två tjänstemännen med omedelbar verkan.
2. Jomshof, Åkesson och Karlsson bör ställa sina platser till förfogande.
3. Låt demokratiska krafter ta över stafettpinnen efter dem.

Om Jomshof inte avgår bevisar det vad många redan sagt flera gånger och ger bara mer bränsle till alla som ser en korrumperad partitopp utan skrupler.

richard-jomshof-png

Är Richard Jomshof en ärlig politiker eller ljuger han för att skydda sig själv?

En kommentar på “Klarspråk från Gustav Kasselstrand om massövervakningen av medlemmar i SD”

  1. Mest troligt handalr det här om att skylla det på Björn Söder så han kan elimineras innan landsdagarna. Juntan som styr SD är fortfarande nervösa inför landsdagarna och vill eliminera varje tänkbar utmanare.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s