Sötebrödsdagarna är nu över för svenskt vidkommande

I 30 år har svenskarna påtvingats en massinvandring som de aldrig har bett om. I 30 år har statstelevisionen och medierna manipulerat befolkningen med lögner, lögner och åter lögner om att Sverige har ”en skyldighet” att ”hjälpa” en ”liten rännil” av världens alla ”flyktingar”.

Nu vet vi att vi har varit utsatta för ett gigantiskt bedrägeri av statsmaken och av de medier som verkat i symbios med samma makt. De har lurat oss. De har blåst oss på vårt land.

De har lyft fram politiker som arbetat för en globalistisk agenda utan att tala om för folket vad den agendan har gått ut på. De lanserade Fredrik Reinfeldt som gav oss 700 000 nya araber och afrikaner på åtta år. Sedan lanserade de Stefan Löfven som lätt dubblar eller tredubblar den siffran om han får sitta lika länge.

Vi utsatta för en regelrätt invasion och i Europa talar politiker om att vi bara ser början på en gigantisk folkvandring från Mellanöstern och Afrika till Europa. Tro för guds skull inte att det kommer att göra vårt samhälle bättre. Sverige kommer istället att förändras så radikalt att delar av landet inte kommer att vara beboliga av svenskar.

Redan nu flyttar många desperata människor från invandrartäta områden för att de inte står ut med vad de ser och upplever. Vi har en egen flyktingvåg som går från de ”framgångsrika, blomstrande och kulturberikande” områden som politikerna har skapat till ”tråkiga, helsvenska, grå och tysta, nästan begravningslika” områden som de flesta svenskar föredrar att bo i, vilket gäller även journalister och politiker.

Det kallas för White flight när vita flyttar ut från områden som börjar domineras av främmande invandrare. Studier visaratt när ett område fått 10 procent invandrare så har utflyttningen redan tagit fart. Nu har vi svenska flyktingar i vårt eget land. Det rör sig om vanliga människor som på olika sätt drabbats av de problem som det mångetniska samhället för med sig.

Julia Caeasr skriver ironiskt om det:

Om vi ska ta på allvar vad Sveriges framträdande mångkulturalister har propagerat för i decennier borde ”the white flight” från invandrartäta områden inte alls vara något problem. Det borde tvärtom gå en strid ström av flyttlass från Stockholms innerstads mer fashionabla delar ut till exempelvis Akalla, Fittja och Tensta. Om vi tänker på företrädarna för humanism och ”alla människors lika värde” inom organisationer som Amnesty, Rädda Barnen och Röda Korset – för att inte tala om Svenska kyrkan – så är det rent häpnadsväckande att de inte i stora skaror tar sin tillflykt till den mångkultur som de prisar så högt. Varför ser vi aldrig en tidningskrönika där en bekännande mångkulturalist glädjestrålande meddelar att han nu tar familjen med sig och flyttar till Rinkeby för att njuta av mångfalden?

Svaret är att propagandisterna ljuger. Den mångkultur som de med allt stelare läppar bekänner sig till vill de för allt i världen inte uppleva på eget skinn. Den gäller de andra. Det är andra människor som ska offra sin trygghet och trivsel för att leva upp till en havererad politisk ideologi. Det är andras barn som ska gå i skolor med 80 – 90 procent Muhammed, Ali och Ahmed och börja prata svenska med arabisk brytning. I dubbelmoralens förlovade land ställs hycklarna aldrig till svars utan kan obehindrat fortsätta predika sitt lögnaktiga evangelium.

Att servera till intet förpliktande slagord är lätt. Att själv leva upp till dem verkar stört omöjligt. Vilken trovärdighet anser de sig kunna göra anspråk på som så uppenbart lever med dubbel bokföring? Vem inbillar de sig ska tro på deras falska trossatser? Deras besvärjelser ekar av tomhet, som lögnens eviga tomt skrällande cymbaler.

Men ändå är det bara början vi ser. De politiker och makthavare som 30 år senare upprepar alla floskler om att vi ”bara tar emot en rännil” och att det är ”vår skyldighet” att fylla upp Sverige med en aldrig sinande ström från södra halvklotet borde ställas mot väggen – eller inför skranket. De är landsförrädare.

Hur är det möjligt att sådana attityder har kunnat genomsyra andan i samhället så länge? Svaret är att Sverige är totalitärt och att makthavarnas åsikter är de enda som ska få gälla i den offentliga debatten.

Åsiktskontrollen detaljregleras av statsmakten och chefredaktörer på medierna som arbetar i symbios för att hindra vanligt folk från att kunna yttra invandringskritiska åsikter.

Hur kommer det bli nu när invandringskritikerna blir ännu fler, trots massiva lögn- och propagandakampanjer för att tvinga folket att acceptera ett ökat inflöde av föregivna flyktingar, lycksökare, kriminella, IS-krigare och andra vi inte vet något om, som inte sällan bluffar om ålder, asylskäl och identitet?

Kommer de att lyssna nu?

De kommer inte att lyssna. De kommer att fortsätta på samma sätt som de gjort i decennier. De kommer att ljuga, hänga ut några ”rasister” då och då för att skrämma upp folk och bedriva kampanjer för att framställa den invandringskritiska opinionen som kallhamrade och hjärtlösa människor som inte vill hjälpa små barn som lider och drunknar på stränder. Men allt är en välredigerad dramaturgi vars enda syfte är att få oss att ”öppna portarna” till Sverige och övriga Europa så att européerna förlorar sina länder och andra krafter tar över.

De kommer att fortsätta med att sätta upp kändisar som hatar invandringskritiker och SD på piedestaler och använda dem som redskap för sina grumliga politiska syften.

Det är lika bra att vi vänjer oss vid att vi befinner oss i ett krigsliknande tillstånd där vapnen inte består av kulor och kanoner som dödar utan av ord och åtgärder som stigmatiserar och slår sönder den sociala statusen, yrkeslivet, de sociala relationerna, i många fall familjerna och själva livet – eller i alla fall livets mening.

Det tär på många att vara svensk flykting i sitt eget land, men det kommer att bli värre, mycket värre.

Den som vill fortsätta att hålla ryggen någorlunda rak i en tid där vi ska tvingas ned på knä av makthavarna bör inte göra det ensam. Knyt kontakter med likasinnade, bilda små informella nätverk och undvik att köpa produkter från svenskfientliga företag. Ge stöd till företag som är politiskt neutrala och till de alternativa medier som växer sig allt starkare och behöver växa ännu mer.

Kom ihåg att alltid hålla ryggen rak. Sverige befinner sig i krig. Man skulle gott kunna tro att det rör sig om biologisk krigföring vars enda syfte är att förstöra ett folks etniska sammansättning och på sikt ta död på en hel folkgrupp. Vad annars kan det vara?

Vi svenskar och närbesläktade invandrare och andra som också vill försvara vårt land har inget att be om ursäkt för. Vi har rätten att försvara landet på vår sida. Vi har den moraliska rätten att hindra vårt land från att kollapsa demografiskt eller övertas av kolonisatörer som bjudits in av landsförrädiska politiker.

Tala gärna med okända människor i butiken, på systembolaget, på bilverkstaden, i taxin eller på andra håll och ventilera din mening. Var inte rädd för mothugg. Låt dem visa sig vara hjärntvättade stackare som inte fattar något eller ge dem chansen att instämma.

Fråga hur många år de tror det tar innan det svenska folket är i minoritet i sitt eget land och fråga om de fullkomligt struntar i om det finns ett svenskt folk i framtiden eller om de vill att kolonisatörer ska kunna ta över landet utan att någon ens vågar viska ”stopp där!”.

Om du frågar en man är det större chans att du får medhåll eftersom det i högre grad ligger i manliga naturen att skydda det egna folket. Om du däremot frågar en kvinna är det större risk för att hon gråter över att någon drunknat på en strand i Turkiet eftersom hon läst om det i media, men är helt likgiltig inför att de finns stora hjälpbehov i Sverige bland den svenska befolkningen – för det har inte hört talas om. Hon lever i tron att alla i Sverige är rika och har det bra bara för att en massa välbeställda kändisar säger det.

Nu omgrupperar vi i Sverige. Svenskar söker sig till svenska områden och invandrare söker sig till sina landsmän, medan politikerna bygger nya getton, billiga förvaringsanstalter eller pappkartonger åt asylsökande (som kan vara kriminella, lycksökare, bidragsparasiter, IS-krigare eller vad som helst) istället för riktiga hus som svenskar ska kunna få bo i utan att ruinera sig.

sverige-ar-svenskarnas-land_25

Glöm aldrig bort att Sverige är svenskarnas land. Målet måste vara att ta tillbaks det även om det tar tid och kräver blod, svett och tårar. Sverige är inte och ska aldrig bli ett allemansland, en mångkultur, ett muslimskt eller ett mångetniskt land där svenskarna bara är en liten folkspillra bland andra folk. Vi måste realisera tanken på att få bort den makthavande eliten från makten och ersätta den med människor som har en välvillig inställning till Sverige och vill att det svenska folket även i framtiden ska kontrollera landet. Vi ska göra det till en vänlig, demokratisk och väl fungerande nation där ingen makthavare någonsin i framtiden kan utöva politiskt förtyck mot den svenska befolkningen.

Men det krävs stora uppoffringar för att nå dit. Det blir ingen dans på rosor.

Relaterat:

Flykten från mångkulturen, av Julia Caesar.

Hon vill fly från invandrargängen, Nya Tider

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s