Fängelse i Härnösand tar emot ytterligare 100 asylsökande #asylkaos

Den demografiska omvandlingen av Sverige kan fortsätta därför att det finns profitörer som tjänar pengar på den sjuka politik som bedrivs i Sverige. Asylbaroner utan minsta känsla för sitt land och i många fall asylbaroner som inte ens har rötter i vårt land och som enbart ser till den egna profiten är en skam för Sverige oavsett om de heter Bert Karlsson, Roger Akelius eller som i det här fallet Richard Liu.

Richard Liu är en fastighetsägare som äger fastighetsbolaget Waterfront Härnösand Ekebydalsborgen AB som är ägare av ett fängelse i Härnösand. Liu har fått förfrågningar av Migrationsverket om att upplåta fängelset till ännu fler asylsökande. Redan idag bor nästan 200 asylsökande där (som kan vara kriminella, lycksökare, bidragsparasiter, IS-krigare eller vad som helst).

På grund av den enorma anhopningen av asylsökande som kommer till Sverige så har Migrationsverket sänkt kraven på hur stor yta varje person bör bo på. Nu är det tillåtet med sex personer i varje rum och det räcker med tre kvadratmeter till varje person.

Det säger Charlotta Jacobsson på Migrationsverket.

Richard Liu säger att han kan tänka sig att bygga om och anpassa rummen så att fler får plats – och att han därmed kan göra ännu större profiter på asylmottagandet.

stoppa-invasionen_taby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s