Hela Sverige skramlar blev en flopp

Med hela etablissemangssverige i ryggen och alla ”kända” och oftast väldigt förmögna artister som alltid syns vid samma slags galor och får uttala sig om allt möjligt i alla TV-soffor borde man fått in mer än ynka 40 miljoner. Det är väl ungefär vad Tomas Ledin har i lösöre hemma i sin bostad eller bara lite mer än vad någon av dessa kändisars villor är värda.

40 miljoner räcker till att livstidsförsörja fyra av alla importerade mördare som sitter i våra fängelser. När de kommer ut ska de ha pension, lägenhet, sjukvård och en rad förmåner som subventioneras med skattemedel.

fyra-mordare

Dessa fyra mördare kostar mer än 40 miljoner.

40 miljoner räcker till att försörja fyra dömda mördare men det räcker inte till för att kompensera offren som mist sina liv eller de trauman som de anhöriga tvingats utstå.

Inga pengar i världen kan kompensera den brottslighet som svenskar utsätts för när politikerna ska leka godhetsapostlar och släppa in hela världen i Sverige.

Man kan nästan tro att någon skämtar. Samma personer varje gång det är godhetsgalor på TV. Man förstår hur nordkoreanerna har det. Man vet att alla som framträder i nordkoreansk TV hyllar Kim Jong-un. I Sverige räcker det med att hata Jimmie Åkesson för att få bli kändis.

Publiken som medverkade i galan framstod mera som deltagare i ett religiöst sektmöte än som normala människor. Vilka som satt där vet vi. Kändiselitens trogna svans.

twitter-asa-romson twitter-anna-kinberg-batra twitter-henrik-schyffert twitter-mark-levengood twitter-joel-jonsson twitter-emanuel-karlsten twitter-frida-boisen twitter-lars-ohly twitter-fredrik-wass twitter-olof-lundh twitter-alexandra-pascalidou twitter-ernman twitter-helle-klein twitter-malena-ernman twitter-dilsa-demirbag twitter-nabila twitter-petter twitter-jonas-gardell twitter-johan-rheborg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s