Asylboende öppnas snart på Jägersbo camping i Höör #asylkaos

AB Jägersbo ägs av Mathias Persson som är djupt involverad i den affärsverksamhet som kretsar kring asylsökande (som kan vara kriminella, lycksökare, bidragsparasiter, IS-krigare eller vad som helst).

Sedan ett år tillbaka levererar han mat till asylboendet vid Brobysjukhuset i Östra Göinge som drivs av Radan Fastigheter.

I dagarna fick Persson besked om att hans camping Jägersbo camping i Höör kan ta emot 56 asylsökande med kort varsel. Perssons asylverksamhet omsatte 11 miljoner 2014 och kommer att dubblas i år.

Det är tyvärr vanligt att fastighetsägare profiterar på en politik som är direkt skadlig för Sverige. I det här fallet legitimerar man att illegala invandrare tillåts forcera våra gränser och sedan bli belönade med gratis uppehälle – i vissa fall resten av livet och dessutom ta hit hela sin släkt som också kommer att leva på bidrag, något som sedan dränerar det ekonomiska systemet.

Företagare som upplåter sina fastigheter åt den här typen av skadlig verksamhet bör bojkottas och politiker som stödjer massinvandring bör bytas ut snarast innan de byter ut folket.

stoppa-invasionen_taby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s