Frövi i Lindesberg tar emot 120 asylsökande #asylkaos

Utanför Frövi i Lindesbergs kommun ligger den tidigare öppna anstalten Båtshagen. Den kommer ny att bli boende för 120 asylsökande (som kan vara kriminella, lycksökare, bidragsparasiter, IS-krigare eller vad som helst). Ytterligare ett boende i närheten av Frövi har tecknats med Migrationsverket. Där kommer 120 asylsökande att bo.

Båtshagen var tidigare en del av kvinnofängelset Hinseberg.

Bakom avtalet som tecknats med Migrationsverket finns företaget Nuvida AB som drivs av Tom Persson. Fem personer och en platschef ska anställas för att sköta driften på anläggningen.

Nuvida AB har 100 anställda och driver 10 asylboenden bl.a. Rämshyttan, Gylle, Grängesberg, Skinnagården. Tallmogården och två boenden i Fredriksberg.

Det är tyvärr vanligt att fastighetsägare profiterar på en politik som är direkt skadlig för Sverige. I det här fallet legitimerar man att illegala invandrare tillåts forcera våra gränser och sedan bli belönade med gratis uppehälle – i vissa fall resten av livet och dessutom ta hit hela sin släkt som också kommer att leva på bidrag, något som sedan dränerar det ekonomiska systemet.

stoppa-invasionen_taby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s