Jungfruholmens skola i Skutskär blir asylboende #asylkaos

Hemsö Fastigheter AB är ett fastighetsbolag som förvaltar fastigheter i Sverige, Finland och Tyskland. Bolaget ägs av Tredje AP-fonden. Vd för Hemsö fastigheter är Per Berggren och styrelseordförande för moderbolaget (Tredje AP-fonden) är Pär Nuder. Hemsö Fastigheter har säte på Linnégatan 2, i Stockholm.

Hemsö Fastigheter har åtta äldreboenden i Gävle och ett asylhem (Björkegrenska gården) för illegala invandrare.

Jungfruholmens skola i Skutskär har stått tom i två år. Nu vill Hemsö Fastigheter göra om skolan till asylboende. Det krävs en del reparationer, men sedan kommer skolan att bli asylläger.

Det är tyvärr vanligt att fastighetsägare profiterar på en politik som är direkt skadlig för Sverige. I det här fallet legitimerar man att illegala invandrare tillåts forcera våra gränser och sedan bli belönade med gratis uppehälle – i vissa fall resten av livet och dessutom ta hit hela sin släkt som också kommer att leva på bidrag, något som sedan dränerar det ekonomiska systemet.

Företagare som upplåter sina fastigheter åt den här typen av skadlig verksamhet bör bojkottas och politiker som stödjer massinvandring bör bytas ut snarast innan de byter ut folket.

stoppa-invasionen_taby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s