200 asylsökande till Branäs skidanläggning i Sysslebäck #asylkaos

Branäs skidanläggning ägs av Branäsgruppen AB. Anläggningen ligger någon mil söder om Sysslebäck i norra Värmland och i koncernen finns också Kungsbergets skidanläggning.

Branäsgruppens vd Anders Kjällström vill nu att delar av anläggningen blir tillfälligt boende för asylsökande.

Anders Kjällström säger till lokalmedia att ”vi är i ett läge som i princip är värre än andra världskriget”. Det säger en del om hur bristfällig verklighetsuppfattning om varför folk åker från Afghanistan, Irak, Somalia och Syrien till Sverige.

Sverige befinner sig inte alls i något krig och vi har inte något som helst ansvar för de krig som råder i Mellanöstern. Vi har inga skyldigheter att upplåta vårt land åt människor som påstår sig vara flyktingar, men som till största delen är lycksökare och migranter som lockats hit av vår relativt höga materiella standard.

Anders Kjellströms vilja att upplåta bostäder åt asylsökande visar att han okritiskt stöder regeringens skadliga politik som på lång sikt leder till att svenskarna blir i minoritet i sitt eget land.

Han tänker sig att de asylsökande ska bo i området Mickelbyn i skidanläggningen och så snart det kommer klartecken från kommunen finns det plats för 200 personer.

Det är själklart att man hädanefter inte ska besöka Branäs eller Kungsberget för att åka skidor.

stoppa-invasionen_taby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s