Asylboende för 40 personer öppnas i Söndrum i Halmstad #asylkaos

Fastighetsägaren Jan Widiksson i Söndrum i Halmstad upplåter nu utrymmen till illegala invandrare som går under benämningen asylsökande, ensamkommande barn eller flyktingar. De är i själva verket människor som forcerat våra gränser och kunnat göra det eftersom Sverige styrs av politiker som medvetet eller omedvetet förstör Sverige.

Nu visar Sverige upp sina sämsta sidor inte bara politiskt utan även moraliskt när fastighetsägare går regeringens ärenden och hjälper till att genomföra den mest skadliga politik som Sverige någonsin har drabbats av.

Halmstad kommun har nu beviljat tillfälligt bygglov för att en industrifastighet på Industrivägen i Söndrum ska kunna husera asylsökande.

Jan Widiksson säger till lokalmedia att han sett nyheterna om ”flyktingar” som anländer till Sverige och ”vill hjälpa till”.

Att hjälpa till brukar i det här sammanhanget vara en omskrivning för att kunna tjäna pengar på en sjuk politik. Widiksson hade kunna hjälpa till genom att sälja sin fastighet och skicka pengarna till någon hjälporganisation eller hjälpa svenskarna att bli av med politiker som förstör Sverige.

Men profit är viktigare än att skydda sitt land från galna politiker eller en galen politik. Att sko sig själv och låtsas vilja ”hjälpa” när den enda rimliga hjälpen borde vara att ”hjälpa” flyktingarna att kunna bo kvar i sina hemländer. Det finns gott om områden i mellanöstern som är beboliga och att komma till Sverige är ingen lösning på någonting.

Ordförande i byggnadsnämnden i kommunen är Kjell Helgesson (C) säger till lokalmedia att det är ett enormt tryck för att få fram fler asylplatser och att ”vi måste börja tänka utanför boxen”.

Problemet med politiker av hans sort är att de inte tänker alls. De är dessutom politiker av hans sort som ligger bakom att Sverige översvämmas av gränsöverskridare som sedan ska få försörjning resten av livet.

Om han hade tänkt hade han inte varit centerpartist. Om han nu ändå är centerpartist och hade tänkt ”utanför boxen” så hade han arbetat för att stänga gränserna istället för att låta dem stå vidöppna.

Industrilokalen är nyrenoverad och kan hysa upp till 40 asylsökande.

Det är tyvärr vanligt att fastighetsägare profiterar på en politik som är direkt skadlig för Sverige. I det här fallet legitimerar man att illegala invandrare tillåts forcera våra gränser och sedan bli belönade med gratis uppehälle – i vissa fall resten av livet och dessutom ta hit hela sin släkt som också kommer att leva på bidrag, något som sedan dränerar det ekonomiska systemet.

Företagare som upplåter sina fastigheter åt den här typen av skadlig verksamhet bör bojkottas och politiker som stödjer massinvandring bör bytas ut snarast innan de byter ut folket.

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket_2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s