Eksjö camping tar emot asylsökande #asylkaos

Eksjö kommun har tecknat avtal med Eksjö camping om att ta emot asylsökande. Campingen drivs av ”Kom till festen” som enligt Alla bolag har Carola Kullberg som ordinarie ledamot. Staffan Wadström är ordförande

Campingen hyrs ut till Eksjö kommun och vandrarhemmet på campingen har redan tagit emot de första asylsökarna som är ”ensamkommande” från Syrien och Afghanistan. Eksjö kommun hyr campingen ett år men kan förlänga kontraktet

Staffan Wadström säger till lokaltidningen att asylboendet inte kommer att vara störande för omgivningen och att boendet är bemannat dygnet runt. Men han säger ingenting om att han i praktiken bidrar till ett försvara en politik som är skadlig för Sverige och underminerar landet på en rad områden.

Det är tyvärr vanligt att fastighetsägare profiterar på en politik som är direkt skadlig för Sverige. I det här fallet legitimerar man att illegala invandrare tillåts forcera våra gränser och sedan bli belönade med gratis uppehälle – i vissa fall resten av livet och dessutom ta hit hela sin släkt som också kommer att leva på bidrag, något som sedan dränerar det ekonomiska systemet.

Företagare som upplåter sina fastigheter åt den här typen av skadlig verksamhet bör bojkottas och politiker som stödjer massinvandring bör bytas ut snarast innan de byter ut folket.

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket_2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s