Hotell Stensson i Eslöv öppnar för 30 asylsökande #asylkaos

Hotell Stensson i Eslöv blir boende för omkring 30 asylsökande.

Trelleborg har översvämmats av illegala invandrare och politikerna i kommunen har bett andra kommuner att avlasta Trelleborg och ta emot de asylsökande som Trelleborg inte mäktar med.

Istället för att be regeringen stänga gränsen och stoppa inflödet vill man istället sprida problemen till mindre drabbade kommuner.

Kommunstyrelsens ordförande i Eslöv, Johan Andersson (S) vill nu utan att fråga kommunens invånare i en folkomröstning hjälpa till att skapa problem även i sin kommun.

Johan Andersson ställer villigt upp och hjälper regeringen att genomföra sin skadliga politik så att den drabbar samtliga kommuner i Sverige. Det går att be regeringen stänga gränsen, men viljan att slå sönder den svenska nationen med hjälp av massinvandringen är tydligen större.

De senaste dagarna har 746 ensamkommande ”barn”, som är ungdomar och unga vuxna kommit till Trelleborg som redan öppnat 15 asylboenden. Trelleborg har nu undanbett sig att vara ankomstkommun och nu fördelas asylsökande från Trelleborg till andra kommuner.

Hotell Stenson blir asylboende för ett trettiotal personer, men Eslövshallen och fotbollshallen i Bergaområdet kan också komma i anspråk.

I kommunen diskuterade man idag om att delar av polishuset vid Föreningstorget kan bli asylboende liksom den gamla brandstationen vid Gröna Torg.

Det är tyvärr vanligt att fastighetsägare profiterar på en politik som är direkt skadlig för Sverige. I det här fallet legitimerar man att illegala invandrare tillåts forcera våra gränser och sedan bli belönade med gratis uppehälle – i vissa fall resten av livet och dessutom ta hit hela sin släkt som också kommer att leva på bidrag, något som sedan dränerar det ekonomiska systemet.

Företagare som upplåter sina fastigheter åt den här typen av skadlig verksamhet bör bojkottas och politiker som stödjer massinvandring bör bytas ut snarast innan de byter ut folket.

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket_2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s