Bolbyskolan i Ånge tar snart emot 200 asylsökande #asylkaos

Bolbyskolan i Ånge är ett av många exempel på det djupa förfall som Sverige befinner sig i. Skolor läggs ned för att det saknas elevunderlag när svenskar flyttar ut från mindre orter och när den svenska nativiteten slår bottenrekord. Vi föder för få barn och politikerna struntar i småorterna som får fortsätta att förfalla.

Ingen politiker i landet har föreslagit åtgärder för att öka nativiteten och få ungdomar att bo kvar i hemorten. Politiker är ofta personer som har åsikter om skatter, feminism, asylmottagning och social service men struntar i att landet förfaller på många områden, inte minst på det befolkningsmässiga, men även när det gäller samhällsplanering i allmänhet, bostadsbyggande, arkitektur, skola, utbildning, rekreation och att motverka urbanisering.

I stället för att öppna Bolbyskolan för normal svensk skolverksamhet blir den nu boende för asylsökande. Tillfälligt boende säger man på kommunen, vilket är lika illa eftersom de som kommer att bo där sannolikt befinner sig i Sverige permanent.

Det finns nu bygglov för att göra skolan till asylboende och bara brandskyddet ska ses över. Inflyttningen till skolan kan ske med kort varsel eftersom ”situationen är ansträngd” ute i landet.

Myndigheten för skydd och beredskap (MSB) med sin generaldirektör Helena Lindberg har gått ut med en förfrågan till alla länsstyrelser i landet om att se över hur många asylsökande man ta kan emot på kort sikt och på lång sikt om ”flyktingströmmen” ökar.

MSB har liksom övriga statliga verk och företag underkastat sig regeringens politik som innebär att

1. Den förda politiken inte får ifrågasättas

2. Massinvandringen ska fortsätta i evighet

3. Ingen får ifrågasätta konsekvenserna av politiken

4. Vi ska vänja oss vid att gränserna står vidöppna

5. Vi ska acceptera att kriminalitet och otrygghet blir en del av vardagen

6. Vi ska vänja oss vid att svenskar ersätts av fjärrinvandrare

Att Sverige är totalitärt råder det inga tvivel om. Men att stora delar av befolkningen inte fattar det beror på att makthavarna lyckats inbilla många att de är goda om de hjälper människor från Afghanistan, Somalia, Pakistan, Irak, Syrien och resten av Mellanöstern och Afrika att få komma till Sverige.

När en stat lyckas få varenda myndighet och alla medier att okritiskt arbeta i samma riktning, en rikting som innebär att vårt land förstörs, är det bevis nog på att vi lever i en totalitär stat. Att vi har en parlamentarisk demokrati på pappret och olika partier i riksdagen gör inte Sverige demokratiskt.

Vi har statskontrollerade medier som varje dag spyr ut politiskt vinklad och tillrättalagd information för att befolkningens ska hållas okunnig om vad som händer med det egna landet och hur politikerna förstör det. Vissa åsikter hyllas systematiskt i media och andra fördöms lika systematiskt.

Den som tror att Sverige är en demokrati har fel. Tyvärr är vägen till att återskapa – eller skapa – en riktig demokrati lång och svår. Den blir inte heller lättare genom att staten massimporterar människor som kan bli valboskap åt sjuklövern och dessutom blir det extra svårt när svenskarna tynar bort och riskerar att bli en minoritet i sitt eget land, något som politikerna bereder vägen för.

totalitara-staten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s