First Hotell Grand i Borås tog emot 30 asylsökande #asylkaos

Vid ankomstboende i Kållered där det är grisigt, problematiskt och överfullt kunde man i fredags inte ta emot alla som skulle komma.

Migrationsverket ringde då till First Hotell Grand i Borås och frågade hotelldirektör Maria Jansson om hotellet kunde ta emot 30 asylsökande. De tackade ja till Migrationsverkets förfrågan och de asylsökande bodde på hotellet till i måndags morse då de transporterades vidare till Stockholm.

Stefan Bergman är Migrationsverkets enhetschef i Borås och var den som ringde till First Hotell; Han ville nämligen att de asylsökande skulle få bästa tänkbara service – skattebetalarna bjuder – istället för att bo enkelt, kanske i tält.

Hotellet fick skaffa fram extra personal för att de asylsökande skulle få hotellservice.

Hotellet har inget avtal med Migrationsverket, men hotelldirektören Maria Jansson säger att det kan bli aktuellt att upplåta hotellet åt asylsökande igen om det behövs.

Det är tyvärr vanligt att fastighetsägare profiterar på en politik som är direkt skadlig för Sverige. I det här fallet legitimerar man att illegala invandrare tillåts forcera våra gränser och sedan bli belönade med gratis uppehälle – i vissa fall resten av livet och dessutom ta hit hela sin släkt som också kommer att leva på bidrag, något som sedan dränerar det ekonomiska systemet.

Företagare som upplåter sina fastigheter åt den här typen av skadlig verksamhet bör bojkottas och politiker som stödjer massinvandring bör bytas ut snarast innan de byter ut folket.

stoppa-invasionen

En kommentar på “First Hotell Grand i Borås tog emot 30 asylsökande #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s