Viktigare för Sverigedemokraternas partitopp att höja lönen än att stoppa invasionen

Pressekreteraren Henrik Vinge är sjukskriven. Partiledningen kämpar nu med att skapa ett nytt ungdomsförbund och är i full färd med att hitta på regler som gör att partiledningen kan kontrollera förbundet i varje detalj. Representanterna kommer att utses, inte väljas.

twitter-kasselstrand

SD klippte banden med SDU och inom den organisationen ser man med förvåning på hur korruption inte bara slagit rot i partitoppen och i huvudet på Rickard Jomshof, Mattias Karlsson och Jimmie Åkesson utan på hur lamslaget SD är. Man lever på gamla meriter och nya medlemmar ansluter sig varje dag, men det händer ingenting. Vid den senaste presskonferensen lovade partiet att öka den svenska flyktingkvoten från 1 900 till 4 000. Detta samtidigt som Sverige utsätts för den värsta invasionen i landets historia.

I Sverige pågår en invasion där 2 000 asylsökande kommer till landet varje dag. Det blir utslaget på årsbasis 730 000 asylsökande. Trots att Sverige invaderas och koloniseras så har Sverigedemokraterna valt att ”ligga lågt” och inte göra något väsen ifrån sig. Inte heller har någon enda kommunföreningen protesterat mot att den egna kommunen fylls upp med asylsökande och att det byggs nya asylboenden varje dag.

Man har inte ens reagerat på att Migrationsverkets chef Anders Danielsson är ett hot mot Sveriges säkerhet och krävt hans avgång.

Mitt i den allvarliga krisen få vi se Mattias Karlsson och Richard Jomshof i media. Men inte för att protestera mot att Sverige invaderas utan för att försvara sina kraftfulla löneförhöjningar som inte bara är stora utan genomförda på ett osmakligt sätt genom regeländringar.

Mattias Karlsson har efter styrelsebeslut nu fått ett extra retroaktivt lönepåslag på 135 000 kr, vilket motsvarar 675 medlemsavgifter. Det krävs alltså 675 medlemmar för att ge honom en bonuslön.

mattias_karlsson_sd

Karlsson ”är värre än Mona Sahlin”

Men Karlsson är redan välbetald. Han får 70 150 kr från riksdagen varje månad och nöjer sig inte med det. Utöver riksdagslönen får han 24 400 i månaden i lön från partiet vilket per år motsvarar 1 464 medlemsavgifter. Tanken är nu att han i fortsättningen ska få 150 000 kr mer i lön per år.

Det krävs alltså 2 139 medlemmar för att betala enbart Mattias Karlssons extra lön och extra arvode.

Mitt under den värsta krisen Sverige har skådat sedan digerdöden samlades partiledningen för att höja varandras löner, löner som redan är mycket höga. Man passade nu på att införa nya regler för att kunna höja lönerna utan att medlemmarna fick kännedom om det. Tanken var alltså att lönehöjningen, pengar som tas från partiet, skulle ske i smyg och att inga vanliga medlemmar skulle få veta det.

Richard Jomshof, som inte är känd för att tala sanning precis och var upprörd över att uppgiften om löneförhöjning läckt ut i media, uttalade sig och sade att ”detta är inga konstigheter alls”.

”Problemet är ju att Mattias Karlsson symboliserar på något sätt den moderata eller den liberala falangen inom Sverigedemokraterna som väldigt många av SDU och de som är mera nationalistiska, de hatar Mattias Karlsson så extremt mycket, de ser honom som själva idén om den här förtryckande, förljugna eliten, han är värre än Mona Sahlin. Hatet mot Mattias Karlsson bland vissa interna är så extremt starkt. En sådan här historia hur han på något sätt får ytterligare löneförhöjningar, jag kan tänka mig vilken bensin på brasan det här kommer att vara.”

Henrik Torehammar (7 oktober 2015)

Karlssons nya lön blir 96 720 kr i månaden.

twitter-kasselstrand2

En kommentar på “Viktigare för Sverigedemokraternas partitopp att höja lönen än att stoppa invasionen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s