Stefan Löfven på presskonferens: Inget slut på krisen – nu bygger vi tältläger

Regeringen ser inget slut på massinvandringen och vill inte stänga gränserna

Regeringen kommer att tvinga alla kommuner att ta emot stora mängder asylsökande

Regeringen mobiliserar hela samhället, alla statliga verk och bolag

Det kommer att behövas ytterligare finansiering

3 000 lärare ska anställas för att ta hand om nyanlända

Invandrare med lärarutbildning ska få snabbspår till lärarjobb

vi-behover-ett-forsvar

Regeringen höll idag presskonferens om den pågående invasionen. Stefan Löfven framhöll att vi upplever den största flyktingkrisen sedan andra världskriget och berättade att 8 899 personer sökt asyl de senaste sju dagarna och att antalet migranter som Sverige tar emot 2015 blir över 150 000.

Sverige genomför just nu den största humanitära insatsen någonsin och läget är ”ansträngt”. Regeringen kommer även i fortsättningen låta asylsökande, lycksökare, IS-krigare, migranter av olika slag, deras anhöriga och andra att fritt få forcera våra gränser utan att på något sätt försöka stoppa inflödet.

För att säkerställa att invasionen av kolonisatörer från främst Mellanöstern och Afrika får ta över landet kommer statens alla organisationer, verk och företag aktiveras på olika sätt. Även alla departement är på något sätt involverade i arbetet med att skaffa fram resurser för att hjälpa kolonisatörerna att etablera sig i Sverige.

Pengar ska fram. Bostäder ska fram. Platser på skolor och förskolor ska fram. Alla resurser ska gå till ”nyanlända”, som snart kommer att kallas ”nya svenskar”.

Löfven och regeringen har aktiverat alla myndigheter på ett sätt som enbart kan ske i ett totalitärt land. Det är inte normalt att en hel statsledning och en stats alla organisationer används för att låta främmande människor ta över ett land. Det är kolonisering.

Det som sker just nu är att vi svenskar blir fråntagna vårt eget land. Stefan Löfven är en landsförrädare och överträffar nu Fredrik Reinfeldt med råge.

Sverige har inget som helst ansvar för att det är kris i andra världsdelar och har inget ansvar för att ta emot en enda person utifrån. Ändå står Stefan Löfven och låtsas att vi har någon slags skyldighet att ta emot hundratusentals lycksökare, fattiga eller andra från Afghanistan, Irak, Somalia, Eritrea, Syrien, Pakistan och andra länder som de kommer från.

Stefan Löfven är förmodligen helt galen. Det värsta är att ingen får ifrågasätta den galenskap som han representerar. Han har den totalitära statens alla organisationer på sin sida inklusive Sveriges Television som varje dag trummar ut regeringens avskyvärda propaganda.

Löfven säger nu öppet att ”motståndet mot att ta emot asylsökande måste övervinnas”. Hur det ska övervinnas vet vi. Genom nya tvångslagar som både Stefan Löfven och Morgan Johansson informerade om under presskonferensen.

Eftersom hela statsapparaten är aktiverad så kommer förmodligen invandringskritiker tvingas arbeta i allt större motvind och få en hel statsapparat mot sig så snart de vill yttra en kritisk åsikt. Eftersom varje kommun, liten eller stor, snart har så många kolonisatörer boende där kan det blir omöjligt att försvara landet och repatriera dem inom en nära eller avlägsen framtid.

Det innebär i så fall att sagan om Sverige går in i sitt sista kapitel där svenskarna verkligen förlorar sitt land – utan att göra motstånd.

Om vi gör motstånd kommer vi att drabbas hårdare än när vi gjorde motstånd före 2015 eftersom staten nu involverar alla myndigheter på ett tydligare sätt.

På grund av att regeringen vill ha gränserna öppna och låta så många komma till Sverige blir handläggningstiden för varje asylansökande längre än tidigare när den var ett år. I de fall några kommer att avvisas från landet kommer därför gammelmedia mer eller mindre systematiskt kunna bedriva snyftkampanjer om ”grymma utvisningsärenden” för att dölja att Sverige egentligen koloniseras.

Regeringen har nya planer för att ”integrera” ensamkommnade ”barn” i landet. Man ska starta upp något som kallas stödboende som ska bli ett komplement till andra boendeformer för asylökande. Redan från 1 januari 2016 införs den nya boendeformen.

Dessutom kommer man att skjuta till betydligt mer pengar till HVB-hem och familjehem. Det är ett sätt att påtvinga svenskarna dessa asylsökande som kommer att finnas i alla småbyar i landet. Det är en politik som har en så skrämmande påverkan på Sverige att få kanske tror att den är sann.

Vi lever i en galen tid där vårt samhälle präglas mer av galenskap för varje dag som går. Ingen galenskap är för stor för svenska politiker. De är beredda att slakta sitt eget folk utan att tveka en enda sekund.

Gustav Fridolin sade under presskonferensen att man ska anställa 3 000 nya lärare för att möta behovet från nyanlända. Dessutom ska nyanlända med lärarutbildning i hemlandet få snabbspår till jobb. För att underlätta rekryteringen till skolor med ”en svår situation” ska lönerna höjas extra mycket just där.

Morgan Johansson, den totalitära regimens migrationsminister, upplyste om att Tyskland tar emot 1 500 000 migranter i år och Finland 30 000 (siffran har redan reviderats uppåt till 50 000).

Han sade vidare att vi har en ”enorm logistisk uppgift framför oss”. Alla slags lediga lokaler ska tas i anspråk, lägenheter, vandrarhem, campingar, gymnastiksalar och andra utrymmen.

Johansson menade också att det är ”rätt” att ta emot alla asylsökande som väller in i landet då vi måste se till ”det mänskliga perspektivet”. Det svenska mänskliga perspektivet får dock stå tillbaka.

Migrationsverket kommer att kunna uppföra tältläger för asylsökande. Efter en inventering har 185 vinterbonade tält hittats med plats för 1 000 asylsökande och det är nu aktuellt att beställa fler tält för kommande behov.

Morgan Johansson: ”Det är en fantastisk humantär insats vi gör nu.”

I själva verket är det en skrämmande folkmordspolitik som genomförs av staten just nu där svenskarna trängs undan i sitt eget land.

Relaterat:

Alla vet vilka som finansierar folkslakten. Tyst i västvärlden.

Exceptionellt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s