Gits Gård i Stafsinge i Falkenberg blir asylboende #asylkaos

Gits Gård i Falkenberg är en konferensanläggning med 22 rum för boende. Git Christina Spång som driver anläggningen har efter kontakt med Migrationsverket beslutat sig för att låta asylsökande bo där i elva av rummen.

Git Spång säger till lokalmedia att det var dags att ”öppna hjärtat och rummen” när Migrationsverket propagerade för att Sverige ska översvämmas med asylsökande från Mellanöstern och andra avlägsna områden på jorden.

Är Git Spång i behov av pengar eller bara naiv?

Bara i Falkenberg bor över 1 000 asylsökande i olika anläggningar. Lia, Hjärtared, Gällared och Olofsbo är några av dem.

Hur tänker sig Git Spång att framtiden för svenska folket ska bli när vi redan om 15 år är i minoritet i vårt eget land?

Att Jan Petersson på Migrationsverket i Falkenberg gläds åt att hitta boende på Gits Gård åt sina asylsökande är inte så konstigt. Han uppgift är att utföra Migrationsverkets skadliga åtaganden som leder Sverige rakt mot avgrunden.

Det är tyvärr vanligt att fastighetsägare profiterar på en politik som är direkt skadlig för Sverige. I det här fallet legitimerar man att illegala invandrare tillåts forcera våra gränser och sedan bli belönade med gratis uppehälle – i vissa fall resten av livet och dessutom ta hit hela sin släkt som också kommer att leva på bidrag, något som sedan dränerar det ekonomiska systemet.

Företagare som upplåter sina fastigheter åt den här typen av skadlig verksamhet bör bojkottas och politiker som stödjer massinvandring bör bytas ut snarast innan de byter ut folket.

bojkotta-foretagare_2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s