Orrefors vandrarhem i Nybro tog emot ca 80 asylsökande #asylkaos

Redan i våras framkom att Orrefors vandrarhem, på Silversparregatan 14 i Orrefors som ligger i Nybro kommun, skulle bli asylboende. De första asylsökarna flyttade in i somras när massinvandringen var omfattande, men inte lika omfattande som den är just nu då den är att likna vid en invasion .

2006 köptes vandrarhemmet av New Wave Group och Björn och Birgitta Pousette. Idag ägs vandrarhemmet av fastighetsbolaget Tjugo3 i Färjestaden Handelsbolag med Jan Håkan Krister Andersson som bolagsman.

Enligt en lokaltidning betalar Migrationsverket 88 500 kr i månaden (juli 2015) för att hyra anläggningen av ägaren.

Det är tyvärr vanligt att fastighetsägare profiterar på en politik som är direkt skadlig för Sverige. I det här fallet legitimerar man att illegala invandrare tillåts forcera våra gränser och sedan bli belönade med gratis uppehälle – i vissa fall resten av livet och dessutom ta hit hela sin släkt som också kommer att leva på bidrag, något som sedan dränerar det ekonomiska systemet.

Företagare som upplåter sina fastigheter åt den här typen av skadlig verksamhet bör bojkottas och politiker som stödjer massinvandring bör bytas ut snarast innan de byter ut folket.

bojkotta_foretag_11

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s