Västerås Mälarcamping blir asylboende för 200 personer #asylkaos

Mälarcampingen, även Västerås Mälarcamping på Johannisbergsvägen, blir nu asylhärbärge och låter 200 asylsökande få bo där.

I torsdags blev det klart. Mälarcampingen blir asylboende. Campingen ägas av Nordic Camping & Resort som äger andra campingar som också gjorts om till asylboenden. Enligt företagets hemsida har de 14 campingar i Helsingborg, Grebbestad, Kalmar, Mariestad, Karlstad, Linköping, Tidaholm, Västerås, Enköping, Nynäshamn, Stockholm och Östersund. Vd för Nordic Camping & Resort är Tom Sibirzeff. Att bojkotta Mälarcampingen är nu självklart.

Migrationsverket är nu glada över att ännu fler kolonisatörer kan få uppehälle och bli försörjda av skattebetalarna.

Det är tyvärr vanligt att fastighetsägare profiterar på en politik som är direkt skadlig för Sverige. I det här fallet legitimerar man att illegala invandrare tillåts forcera våra gränser och sedan bli belönade med gratis uppehälle – i vissa fall resten av livet och dessutom ta hit hela sin släkt som också kommer att leva på bidrag, något som sedan dränerar det ekonomiska systemet.

Företagare som upplåter sina fastigheter åt den här typen av skadlig verksamhet bör bojkottas och politiker som stödjer massinvandring bör bytas ut snarast innan de byter ut folket.

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket_2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s