Vi har rätt att försvara oss mot de totalitära tyrannerna

Stefan Löfvens regering och vapendragaren Anders Danielsson på Migrationsverket tvingar på svenska folket 2 000 kolonisatörer om dagen som ska placeras ut på olika ställen i landet och bli de frön som sår en ny befolkning när svenskarna dör.

Vi befinner oss i ett krig där en totalitär regim under Stefan Löfven tvingar på svenska folket en politik som enbart är av ondo för svenska folket. Men i det här kriget finns det bara en aktör som bedriver krig och det är staten. Svenska folket är vilset, splittrat och oförstående inför den nya situationen och vet inte riktigt vilket ben man ska stå på.

Ska vi försvara oss? Hur ska det i så fall gå till? Räcker det med att hoppas på SD?

Frågorna är många och svaren ännu fler.

försvara-sverige

Svaret är att vi självklart måste försvara oss. Hur det ska gå till får nog var och en avgöra. Varje svensk har rätt att försvara sitt land. Nej det räcker inte att hoppas på SD, men de gör också stor nytta. Det krävs många gräsrotsrörelser och initiativ för att få slut på det totalitära samhällets förtryck och sätta press på de politiker som våldför sig på den svenska nationen med sin massinvandringspolitik.

Varenda kommun har ett antal landsförrädiska politiker som slaviskt utför de smutsiga uppgifter som den totalitära regimen påbjuder. Att upplysa invånarna om vilka politikerna är och hur de förstör Sverige är en del av ett viktigt upplysningsarbete.

Betänk att så många politiker som just nu förråder sitt land har vi aldrig under hela vår historia sett någon like till.

Vi har rätt att försvara oss mot de totalitära tyrannerna.

forsvara-oss

2 kommentarer på “Vi har rätt att försvara oss mot de totalitära tyrannerna”

  1. Jag tror att det enda effektiva försvar vi kan hoppas på är en total förstörelse av ekonomi och levnadsstandard i sverige. Det kommer väcka många svenskar. Och det kommer avskräcka många kolonisatörer.

    Gilla

    1. Landets 200000 fattigpensionärer, uteliggarna bla orkar inte att slåss mot sin fattigdom. Detta kommer även att gälla för övriga utblottade Svenskar en dag. Utan pengar är man ingenting. Jag vet vad det handlar om för jag har levt på existensminimum under 17 år efter en företagskonkurs efter 90 talskrisen. Skall vi Svenskar slåss är det I DAG och fan inte invänbta morgondagen. Då kan det vara för sent.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s