Stora Hotellet i Nybro är asylboende med 140-165 platser #asylkaos

Faroy AB köpte nyligen Stora Hotellet på Mellangatan 11 i Nybro och kommer att driva det som asylboende. Hotellet har plats för 140-165 asylsökande. Hotellet har uppenbarligen köpts enbart för att det ska drivas som asylboende. Ordförande för Faroy AB är Pär Marcus Royson.

Lars Borgemo är enhetschef på Migrationsverket och glad över att kunna hjälpa regeringen att genomföra den skadliga massinvandringspolitik som inom ca 15 år kommer att göra svenskarna till en minoritet i sitt eget land.

Det är tyvärr vanligt att fastighetsägare profiterar på en politik som är direkt skadlig för Sverige. I det här fallet legitimerar man att illegala invandrare tillåts forcera våra gränser och sedan bli belönade med gratis uppehälle – i vissa fall resten av livet och dessutom ta hit hela sin släkt som också kommer att leva på bidrag, något som sedan dränerar det ekonomiska systemet.

Företagare som upplåter sina fastigheter åt den här typen av skadlig verksamhet bör bojkottas och politiker som stödjer massinvandring bör bytas ut snarast innan de byter ut folket.

Christina Davidsson (C) är kommunstyrelsens ordförande.

bojkotta_foretag_11

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s