Brukshotellet i Grängesberg blir asylboende för 93 personer #asylkaos

Brukshotellet på Mässbacken i Grängesberg som ligger i Ludvika kommun köptes av Karin och Sven-Åke Hallgren enkom för att göra det till asylboende. Paret parasiterar sålunda på den sjuka invandringspolitiken som omvandlar vårt land till oigenkännlighet.

Paret Hallgren har tidigare lämnat anbud till Migrationsverket och har plats för ca 90 boende.

Det är lätt att undra över hur många medlöpare det finns i Sverige som villigt offrar sitt lands framtid bara för att få mer pengar i plånboken. I det här fallet handlar det inte enbart om pengar utan om att Sverige blir förstört under sin resa från ett etniskt homogent och tryggt land till ett mångetniskt land där svenskarna sedan blir i minoritet – i sitt eget land.

Det är sådana som paret Hallgren som är skyldiga till alla de problem som sedan uppstår med otrygghet, våldsbrottslighet. Genom att villigt placera asylsökande på sitt hotell, asylsökande som inte borde befinna sig i vårt land och inte ens i Europa, förstör man också sin egen ort.

De driver även Grangärde Hotell på Gamla vägen 21 i Grangärde som asylboende.

Det är tyvärr vanligt att fastighetsägare profiterar på en politik som är direkt skadlig för Sverige. De samarbetar ofta med något företag som är mer eller mindre specialiserade på att driva asylboenden. Tillsammans utgör de ett hot mot Sverige när de bidrar till att undergräva vårt lands säkerhet och stabilitet.

Den massinvandring som Sverige utsätts för idag är en ren invasion.

Företagare som upplåter sina fastigheter åt den här typen av skadlig verksamhet bör bojkottas och politiker som stödjer massinvandring bör bytas ut snarast innan de byter ut folket.

Om du som bor i Grängesberg inte vill se din ort förstöras och befolkningen successivt bytas ut får du nog göra något åt saken. Massinvandringen kommer att fortsätta ända till den siste svensken ger upp andan om ingen sätter stopp.

bojkotta-landsforradare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s