Orsa Stadshotell tar emot 100 asylsökande #asylkaos

Orsa stadshotell på Järnvägsgatan 4 i Orsa blir asylboende. Hotellet ägs av Klas Nygren.

Klas Nygren som driver hotellet vet precis vad han gör och säger till lokalmedia: ”Vi är väl förberedda och tror att det kommer att bli jättebra både för bygden och för de asylsökande.” På vilket sätt det är bra för bygden att hundratals somalier, irakier, syrier, afghaner och andra folk kommer till Orsa får vi inte veta, men det är definitivt bra för Klas Nygrens plånbok.

I normalfallet är det enbart negativt med den här typen av massinvandring eftersom den för med sig ett antal stora problem och bidrar till ett befolkningsutbyte som innebär att svenskarna blir i minoritet i sitt eget land om ca 15 år.

Hotellet fylls nu upp av 100 asylsökande som idag kommer med buss från Malmö.

Om ni svenskar som bor i Orsa inte vill ha den här massinvandringen får ni tog ta er i kragen och göra något åt saken innan det är försent. Fler är nämligen på väg.

Det är tyvärr vanligt att fastighetsägare profiterar på en politik som är direkt skadlig för Sverige. De samarbetar ofta med något företag som är mer eller mindre specialiserade på att driva asylboenden. Tillsammans utgör de ett hot mot Sverige när de bidrar till att undergräva vårt lands säkerhet och stabilitet.

Den massinvandring som Sverige utsätts för idag är en ren invasion.

Företagare som upplåter sina fastigheter åt den här typen av skadlig verksamhet bör bojkottas och politiker som stödjer massinvandring bör bytas ut snarast innan de byter ut folket.

bojkotta-landsforradare

2 kommentarer på “Orsa Stadshotell tar emot 100 asylsökande #asylkaos”

  1. Det var där jag övernattade förrförra sommaren då jag reste ner från Jokkmokk med Inlandsbanan. Man får vara tacksam för det man fick se, samtidigt som man fylls av ängslan för hur länge det ska finnas kvar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s