Rämshyttans turistgård i Dalarna har blivit asylboende för 168 personer #asylkaos

Redan 2014 blev Rämshyttans turistgård i Borlänge i Dalarna boende för asylsökande. Tom Gustav Persson och Johanna Danielsson köpte gården och bildade aktiebolaget Rämsbyn. Syftet var att sedan göra anläggningen till ett asylboende.

De fick kontrakt med Migrationsverket och började anställa personal. Då kunde man ta emot 130 asylsökande. Verksamheten har utökats och har nu 168 platser.

ramshyttans_turistgard2ramshyttans_turistgard_1

Rämsbyn AB driver även andra asylboenden i Dalarna. I styrelsen sitter asylprofitören Tom Gustav Persson, Per Henrik Eriksson och Anders Mattias Hellander. Revisor är Nils Johan Albert Nilson.

Tom Persson äger även Nuvida AB som också driver asylboenden.

Tom Persson är en sällsynt kallhamrad affärsmannatyp som fullkomligt struntar i konsekvenserna av sin verksamhet. Han tjänar stora pengar på att fylla upp Sverige med människor som inte borde få sätta sin fot här. Tom Persson går den totalitära regimens ärenden när han sprider ut asylsökande på sina anläggningar. Han skäms inte för att lägga beslag på skattebetalarnas pengar som finansierar allt samtidigt som han skyndar på ett befolkningsutbyte som kommer att göra svenskarna till en minoritet i sitt eget land inom 15 år.

Företagare som upplåter sina fastigheter åt den här typen av skadlig verksamhet bör bojkottas och politiker som stödjer massinvandring bör bytas ut snarast innan de byter ut folket.

bojkotta-landsforradare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s