Asylboende för 100 personer har öppnat i Nya Nyhyttan i Nora #asylkaos

Det före detta behandlingshemmet Nya Nyhyttan i Nora gick i konkurs för över ett år sedan.

Nya Nyhyttan köptes i maj 2014 av Per Hellsten som driver hotell i Stockholm och Helsingborg. Sannolikt hade Hellsten klart för sig redan vid köpet vad han skulle göra med anläggningen.

Han knöt kontakter med Bert Karlson Jokarjo AB och Migrationsverket för att se hur han skulle kunna maximera inkomsterna på sin fastighet. Per Hellsten som är från trakten försvarar sina tankar på att skapa ett asylboende med att ”Världen har alltid varit nära i Nyhyttan. Många från byn kommer från andra länder och flera har levt i USA och Afrika. Man känner främmande kulturer.”

Ekonomiska parasiter har alltid en förmåga att motivera sina handlingar hur omoraliska eller sjuka de än är.

Per Hellsten gör ingenting gott för sin ort eller för Sverige. Han har lyckats inbilla sin omgivning att han gör något bra för människor som har det svårt, men det är en ren lögn. Han har bara lyckats göra det bra för sig själv och sin plånbok.

För Sveriges vidkommande är hans handling en katastrof. Nora har börjat sin vandring mot att bli som Rinkeby, Rosengård och 200 andra liknande områden som började med att låta ett litet antal invandrare bosätta sig där.

Nationalekonomen Tino Sanandaji säger att hela Sverige kommer att se ut som Rosengård och 20 år.

Det behövs bara grundskolematte för att kunna räkna ut det. Per Hellsten har liksom många andra som parasiterar på en sjuk politik uppenbarligen inget begrepp om massinvandringens konsekvenser. Om han har det är det ännu värre.

Det är sådan som han, som på grund av regeringens sjuka politik, kan göra vinster på att förvandla Sverige till oigenkännlighet

Asylboendet på Nya Nyhyttan drivs av Bert Karlssons bolag Jokarjo AB.

Det är skrämmande att företag tillåts att parasitera på en sjuk politik. Regeringen låter gränserna stå öppna och 2 000 asylsökande forcerar våra gränser varje dag likt en armé utan att vi gör motstånd eller ens försöker stänga gränsen.

Om någon har problem i Syrien så är det inte Sveriges sak att ta hand om sådana problem. När gränserna nu står öppna så är det istället Sverige som får problem på halsen.

Regeringens politik göder social oro, våldsbrottslighet och etnisk rensning när svenskarna trängs undan i sitt eget land.

De företagare som parasiterar på regeringens massinvandringspolitik hjälper regeringen att genomföra ett befolkningsutbyte där svenskarna blir i minoritet i sitt eget land inom 15 år.

Sådana företagare förråder svenska folket och Sverige och måste bojkottas i all sin verksamhet.

Relaterat:

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s