Asylprofitören och socialdemokraten Jan Emanuel Johansson mångmiljonär genom att förstöra Sverige

För några år sedan sålde Jan Emanuel Johansson sitt asylbolag Svensk Samhällsutveckling AB till Frösundakoncernen och gjorde då en vinst på ofattbara 223 miljoner kronor. Frösundakoncernen driver bl.a. hem för asylsökande.

Socialdemokraten Jan Emanuel Johansson bor i en lyxvilla i Norrtälje och äger flera dyra lyxbilar som Porsche, Ferrari och Lamborghini.

Jan Emanuel Johansson driver idag företaget Hoppetgruppen AB och gör stora vinster på ensamkommande ”flyktingbarn” som hans bolag placerar ut hos familjer.

Det är möjligt att någon naiv stackars människa tror att Jan Emanuel Johanson har intresse av att ”hjälpa flyktingar”. Hans enda intresse är att fylla sin plånbok med pengar. Pengarna som Jan Emanuel tjänar kommer från skattbetalarna som finansierar alla omkostnader för hans verksamhet.

Det är skrämmande att företag tillåts att parasitera på en sjuk politik. Regeringen låter gränserna stå öppna och 2 000 asylsökande forcerar våra gränser varje dag likt en armé utan att vi gör motstånd eller ens försöker stänga gränsen.

Om någon har problem i Syrien så är det inte Sveriges sak att ta hand om sådana problem. När gränserna nu står öppna så är det istället Sverige som får problem på halsen.

Regeringens politik göder social oro, våldsbrottslighet och etnisk rensning när svenskarna trängs undan i sitt eget land.

De företagare som parasiterar på regeringens massinvandringspolitik hjälper regeringen att genomföra ett befolkningsutbyte där svenskarna blir i minoritet i sitt eget land inom 15 år.

Sådana företagare förråder svenska folket och Sverige och måste bojkottas i all sin verksamhet.

Relaterat:

Asylindustrin (Nya Tider)

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Jan Emanuel tjänar miljoner (länk via Unvis till Expressen)

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

En kommentar på “Asylprofitören och socialdemokraten Jan Emanuel Johansson mångmiljonär genom att förstöra Sverige”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s