Regeringen höll sektmöte för att påskynda förintelsen av svenska folket

Den totalitära regimen som vanstyr Sverige hade ett sektmöte i måndags. De bjöd in till något som kallades ”Sverige tillsammans – nationell samling för flyktingarna”. Redan mötets paroll säger mycket om vart Sverige är på väg. ”Hela Sverige ska koloniseras” kunde lika gärna ha varit mötets tema.

För att riktigt markera vad det skulle handla om leddes sektmötet av två personer utan koppling till svensk etnicitet, Navid Modiri och Pia Jurvanen. De hade kvoterats in som moderatorer på grund av sin hudfärg för att sektmötet skulle visa svenska folket att Sverige inte längre är svenskarnas land.

pia-jurvanen

Pia Jurvanen, inkvoterad

navid-modiri

Navid Modiri, inkvoterad

ingrid-lomfors

Ingrid Lomfors, inkvoterad

”Historikern” och överintendenten på Forum för Levande historia, judinnan Ingrid Lomfors, hade bjudits in för att tala om invandringen i ett historiskt perspektiv. Det blev bara propaganda för fortsatt massinvandring.

Ingrid Lomfors sade på sektmötet att:

”Föreställningen om att det skulle finnas en enhetlig inhemsk kultur som går tillbaka till urminnes tider, de bygger inte på fakta. Vi har alltid stått under influenser utifrån.”

Det är oklart vem hon refererar till efter det knappast finns någon som sagt att vi alltid haft en likartad kultur i hela landet i alla tider. Efter en våldsam kritik tvingades hon pudla en aning och erkände att det svenska språket är ett kulturarv från förr.

Att det har funnits kulturtrådar som levt vidare länge i vårt land och att några av dessa trådar kan identifieras som svenska är inget hon känner till eller vill låtsas om. Att det finns en rik flora kultur som kan betraktas som svensk är hon uppenbarligen okunnig om. Det som under alla omständigheter är svenskt är folket, det svenska folket som hon och gloablisterna vill utrota med hjälp av öppna gränser och kolonisering. Vi har ett svenskt etniskt arv som sträcker sig tillbaka till den tid när Sverige började koloniseras av etniskt homogena folkstammar för tusentals år sedan. Det var inte hundratals olika folkgrupper som talade hundratals olika språk som vällde in i Sverige. Det var etniskt likartade stammar som långsamt koloniserade Sverige och blev grunden till det folk som idag är de etniska svenskarna.

Redan tidigt så de ut som vi. De var ljusa, de var ofta blåögda och deras kynne vet vi en del om. De var strävsamma jägare och sedan bönder som samarbetade väl och var en del av en större kulturell och etnisk gemenskap som omfattade nordvästra Europa. Det är där vi har våra rötter. Vi skapade sedan ett av de bästa länder som världen har skådat och som hyllades överallt på 1960-talet när folkhemmet stod i sin fulländning. Ett land som idag är sargat och lider.

Nu vill globalisterna ta död på vårt etniska arv.

Lomfors började berätta att 50 miljoner européer utvandrade till Nordamerika kring förförra sekelskiftet, en miljon av dem var svenskar. Därefter tog Sverige emot invandrare från Ryssland och Tyskland för att sedan, efter första världskriget, ta emot krigsbarn.

Lomfors berättade vidare att Röda Korset och andra friviligorganisationer i spåren första världskriget tog initiativ till något som kallas för krigsbarnsverksamhet där tusentals barn togs emot och fick hjälp.

”Sedan dess har Sverige förvärvat erfarenheter av att ta emot ensamkommande flyktingbarn som behöver hjälp från krigsdrabbade länder, en kunskap som kommer väl till pass idag.”

Lomfors ville där göra en koppling till att vi tog emot några få barn från närområdet till de ”ensamkommande flyktingbarn”, som inte ens är barn, som kommer hit illegalt för att våra gränser står vidöppna och för att personer som Ingrid Lomfors och Stefan Löfven vill att de ska komma hit.

Lomfors forsatte sin exposé med att vi under andra världskriget tog emot krigsbarn från Finland och efter kriget öppnade upp för arbetskraftsinvandring från Finland, Ungern och senare Jugoslavien. Lomfors nämnde ingenting om att de som kom var närbesläktade (Finland har ju varit svenskt i  över 500 år), få till antalet, var motiverade att flytta hit, var utbildade och skötsamma och kom som individer, inte i stora grupper som idag.

Hon nämnde sedan att vi tog emot asylsökande från Ungern och andra länder där politiskt förtryck rådde i hemlandet. Men hon nämnde inte att det var en begränsad skara som kom och att de kom från vår egen världsdel, att de var anpassningsbara och skötsamma.

Hade hon tänkt efter det minsta så skulle hon kunna se att det förtryck som många flydde från liknar det förtryck vi nu har i Sverige.

Lomfors kom sedan till nutid och berättade att 1969 bildades Invandrarverket som ett statligt verk och invandring blev ett eget politikområde. Under 1970-talet började iranier, sydamerikaner, assyrier, kurder och andra folk komma til Sverige. Vi började nu ta emot invandrare från andra världsdelar. Hon nämnde ingenting om att den politiken bedrevs över huvudet på folket som inte fick veta något och ännu mindre ha en talan om saken.

”Influenserna berikar” säger Lomfors som om det vore någon slags sanning som inte kan motsägas. Hon visar där att hon är propagandist som visar upp sin personliga och regeringens hållning vilket det finns många åsikter om, något hon inte nämner. I hennes värld får man bara tycka en sak,

”I Sverige finns numera i princip varje etnisk grupp på jorden och de flesta språk talas här och nästan alla religioner har sina utövare och det är en särskild utmaning för ett land som anses vara det mest sekulariserade på jorden. Idag 1,6 miljoner personer i Sverige födda utomlands.”

Vad ville Ingrid Lomfors säga med detta svammel?

Jo att eftersom Sverige har haft invandring förr i begränsad omfattning så måste vi nu acceptera en fortsatt och ökad invandring som kommer att ta död på det svenska folket. Vi måste acceptera att koloniseras.

Hon säger, med ett kyligt anslag som är skrämmande, att det bor 1,6 miljoner utlandsfödda i Sverige. Hon menar att det inte räcker, det måste bli fler. Men för att det ska kunna bli fler så måste ”utmaningen” vara att styra och kontrollera samhället på ett sätt som försvårar kritik mot hennes agenda och samtidigt håller gränserna öppna så att den pågående koloniseringen kan fortsätta ohämmat.

Lomfors vill att Sverige ska bli mångetniskt i ännu högre grad så att svenskarna trängs undan ännu mer i sitt eget land. Hon brukar beklaga sig över att judarna var nära att förintas under andra världskriget och kunde väl då respektera dem som inte vill att svenskarna ska förintas ett mjukt folkmord.

Det som pågår nu är ”det totala kriget” mot svenska folket, men svenska folket vet inte om att de är utsatta för regeringens krigsplaner som går ut att förinta oss.

Ett led i den planen är att införa tvångslagar så att varje kommun ska tvings ta emot asylsökande. De profitörer som tillåts driva asylboenden är regeringens medlöpare och nyttiga idioter som hjälper till med förstörelsen av Sverige.

Som om det inte vore nog med de nyttiga idioterna i asylindustrin så kryllar det av andra nyttiga idioter som villigt erkänner att vill utrota svenskarna, vilket inte alla erkänner öppet.

marie-willermark

Marie Willermark leder Frälsningsarmén i Sverige och vill inte se ljushyade människor i framtiden. Hon kunde ju börja med att själv lämna sin plats åt någon kolonisatör så att vi slipper se henne mer. Det är inte bara Pia Jurvanen, Navid Modiro, Ingrid Lomfors och regeringen som vill påskynda de etniska svenskarnas förintelse, politikerna i sjuklövern, media och hela asylindustrin banar väg för den.

Det är ett krig som pågår, men vi har rätt att försvara oss.

Flashback skrev någon om svensk kultur:

Det är så jävla roligt när skitnödiga mångkulturtalibaner och okunniga BLATTAR tror man sätter upp en svår fråga genom att kläcka ur sig ”vad är svensk kultur” och sedan inbilla sig att om man inte kan formulera ett svar på 500 tecken, så finns det helt enkelt ingen svensk kultur. Däremot finns det romsk, kurdisk, samisk, somalisk, arabisk och innuiternas kultur, men SVENSK kultur finns fan icke!

Okunniga jävla drägg! Ryggradslösa pack!

Svensk kultur är Strindberg, Heidenstam, Fröding, Böök. Det är Carl Larsson och Dardel. Det är Stenhammar och Wilhelm Petterson-Berger. Det är skogen om våren, regnet mot markisen om midsommar. Det är lukten av saltvatten på solbränd hud ute i havsbandet på västkusten. Det är ett pass på älgjakten, limpsmörgås med stekt ägg och kaffe i termosen. Det är Bellman och Taube och alla kring bordet sjunger med. Det är sill och potatis, kräftor och falukorv. Det är ett hederligt handslag, ett hållet ord. Det är att ta saker i tur och ordning, att göra rätt för sig. Det är att knulla en gudomligt vacker kvinna på en filt i ljungen och med fåglarnas sång som ackompanjemang. Det är att hjälpa sina grannar och hålla ihop i arbetslaget. Att komma i tid, att göra sitt. Det är att höja ett spetsigt glas, se sin kamrat djupt i ögonen, säga ”skål”, knycka bak huvudet med en snärt och skicka ner en iskall tapp av OP eller Skåne i halsen. Det är vinterbad och bastu. Det är den där hinnan av svagt grönt på träden just i lövsprickningen. Det är en sväng med ekan på sjön, sätta nät eller pilka torsk. Frösöblomster, Änglamark, Kostervals och Östermalm. Det är Högvakten och Slottet och ”Stolta Stad!”. Det är en sväng på snöskotern utanför Pajala och en plankstek på Mommas i Kiruna.

Det är Pär Lagerqvist, Sven Stolpe, Elsa Beskow, Herbert Tingsten, Rune Moberg, Carl-Johan Vallgren och Selma Lagerlöf. Det är bandy på uterink och fotbollsmatch på Stadion. Det är Wasaskeppet, Riddarholmen och Gamla Stan där stormaktstidens grundstenar fortfarande syns. Det är en järnåldersgrav i Skåne och dalkarlarnas kyrkorodd. Det är Botaniska Trädgården och Feskekörka och käka gott i Göteborg. Valborgsmässoafton med bål och sång… Jag har säkert glömt tusentals fragment i den väv jag känner som svensk kultur och jag lever och andas den varje dag.

Ni som tvivlar på dess existens kan fara åt helvete! Flytta härifrån med en gång! Detta är SVERIGE och det är stort!!!

Relaterat:

Göran Rosenberg

Barbara Spectre

Svenskar är inte ett folk

Ingrid Lomfors är förbrukad som forskare

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s