Hotell Oxgården i Vimmerby har blivit asylboende för nästan 300 personer #asylkaos

Staffan Samuelsson driver Hotell Oxgården på Bullerbygatan 2 i Vimmerby. Han kontaktade Migrationsverket för att han vill erbjuda sig att ta emot asylsökande som skulle kunna bo på hans hotell.

När Staffan Samulesson berättar om sina motiv för att starta asylboende låter det på samma sätt som när andra startar sådana boenden. Han säger till lokalmedia att ”vi vill dra vårt strå till stacken när det är kaos i Europa”.

Det enda han gör är att han agerar som en lydig hund som inte kan tänka själv på vilka konsekvenserna blir av att Sverige tar emot hundratusentals migranter från Eritrea, Somalia, Afghanistan, Syrien och andra avlägsna länder.

Han bidrar till att förstöra Sverige, men det klarar han inte av att fatta. Många av dessa asylbaroner är ytterst primitiva människor som enbart ser till den egna plånboken och vill att den ska fyllas med så mycket pengar som möjligt. Hur det går för Sverige struntar de fullkomligt i. Om pengarna kommer från tvivelaktig verksamhet, som asylhantering, det kvittar för dessa samvetslösa figurer.

Oxgården drar enligt uppgifter i lokalmedia in ca 54 000 om dagen, pengar som kommer från skattebetalarna och rakt in i Samuelssons företag. Däremot kritiserar inte lokalmedia Samuelsson för det han främst borde kritiseras för, nämligen att han bidrar till att förstöra Sverige.

I kommunen finns politiker med en skrämmande syn på verkligheten. Det finns skolor i Vimmerby som hotas av nedläggning på grund av för litet elevunderlag. Det alarmerande svenska befolkningsunderskottet som gör att skolor tvingas läggas ned har inte åtgärdats med några som helst förslag till lösningar för att få fler svenskar att föda fler barn och få fler familjer att bo kvar på hemorten.

Politikerna har inte gjort något för att förbättra situationen i sina kommuner. Istället väljer de att massimportera migranter från Afrika och Mellanöstern och anser att skolorna nu kan ”räddas av asylsökande” som kommer med barn. Varför har politikerna inte gjort något själva för att rädda skolorna? Kommunstyrelsens ordförande Tomas Peterson (M) gläds över massinvandringen till kommunen.

Relaterat:

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s