Närtuna skola i Norrtälje tar emot 90 asylsökande #asylkaos

Norrtälje har på ganska kort tid öppnat flera asylanläggningar, bl.a. Bergby Gård, Skebo Herrgård, Nysättrahemmet och ytterligare några. Nu kommer snart ytterligare en att öppnas.

Kommunpolitikerna i Norrtälje är lika villiga som kommunpolitiker i andra kommuner att massimportera människor som inte borde ha fått sätta sin fot i Sverige.

Regeringen har infört något som liknar undantagstillstånd där alla statliga verk och bolag aktiverats för att Sverige ska ta emot asylsökande i sådan omfattning att svenska folket kommer att vara i minoritet i sitt eget land om 10-15 år.

Allmänheten vilseleds av media och regeringen som inbillar oss att vi svenskar har skyldighet att ta emot asylsökande från Eritrea, Somalia, Afghanistan, Syrien, Pakistan och andra avlägsna länder. Många ömsinta svenskar tror att de gör en god gärning när de ”hjälper” politikerna att ta hand om dessa asylsökande. Tyvärr fattar de inte att de i själva verket skadar Sverige. Många av de ”hjälpare” som finns därute har aldrig tänkt tanken att hjälpa våra egna som är i behov av hjälp eller ifrågasatt vad det är som pågår när gränserna nu står vidöppna.

Har de frågat sig hur många hundra tusen eller miljoner som ska komma innan detta tar slut? Har de inte fattat att det alltid kommer att finnas konflikter i världen och att det i så fall inte finns något slut på massinvandringen?

De som nu ”hjälper” regeringen att bereda plats för asylsökande skadar Sverige. Räcker det inte med att vi har fått Rosengård, Rinkeby, Bergsjön och 200 andra liknande områden som ingen normal svensk vill bo i.

Hur mycket ska Sverige förstöras innan folket gör uppror mot de politiker som vanstyr landet?

När Christer Eklund biträdande socialchef i Norrtälje och kommunalrådet Ulrika Falk (S) villigt upplåter kommen till asylsökande så gör det inget gott för någon part. De skadar Sverige, de bedrar invånarna i kommunen och de skickar signaler till andra i världen om att det är fritt fram att komma hit. ”Flyktingarna” är för det mesta lycksökare eller migranter som vill ha svensk levnadsstandard på vår bekostnad.

Politikerna har nu gjort plats för att Norrtälje ska ta emot ytterligare 90 asylsökande som ska få bo på Närtuna skola. Den 26 oktober kan de flytta in.

Relaterat:

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s