Politikerna besudlar vårt land, vår egendom och vårt kulturarv

De senaste åren har vårt kulturarv besudlats på ett sätt som kan liknas vid våldtäkt. Herrgårdar, vandrarhem, prästgårdar, hotell, industrilokaler och skolor fylls upp med människor som inte har i landet att göra. Det är människor som inte ens har i Europa att göra.

Våra förfäder byggde och vårdade sina slott, sina herrgårdar och sitt kulturarv. Det har byggts vackra hus som blivit hotell, vandrarhem eller konferenslokaler. Vi har skolbyggnader som byggts av hårt arbetande svenskar som såg fram emot att skolorna skulle fyllas upp med våra egna svenska barn. Vi har vackra prästgårdar som prästen under sin tjänstetid i kyrkan skulle få bo i och vårda.

Idag är många av dessa byggnader besudlade. De har intagits av kolonisatörer som bjudits in av politiker som tvingat svenska folket att acceptera att vårt kulturarv besudlas av främlingar som inte har här att göra. Här har det skräpats ned, vandaliserats, förstörts, skrikits islamistiska fraser, här har våra svenska resurser utnyttjats, här har de främmande folken börjat slå rot och här har den svenska folkstammens ättlingar trängts ut.

satt-stopp

Jag betraktar just nu en byggnad som intagits av kolonisatörer. Precis här sprang svenska barn och lekte för bara några år sedan. Svenskar bodde här under somrarna och njöt av den vackra omgivningen. Det var lugnt och det var tryggt. En del tog med sina barn till sjön för att fiska. Det kunde sitta där på bryggan och mumsa av sin medhavda matsäck medan de lärde sina barn hur man trär en mask på kroken och metar. Någon vänlig äldre invånare i närheten kunde titta ned och prata bort lite tid och berätta om gamla tider och hur det var på den här platsen förr. Det var liv och det var rörelse, den var många barn som bodde här. Det var skratt och det var glädje. På sommarkvällarna kunde man sitta ut och äta tillsammans i grannskapet.

Idag finns ingenting kvar av det på den här platsen. Svenskarna kommer inte längre hit.

Här sitter nu eritreaner och somalier, både manliga och kvinnliga och väntar på att få uppehållstillstånd i Sverige. De sitter där tillsammans med ett fyrtiotal andra och fördriver sin tid med att göra ingenting. Det tar sina promenader och får göra utflykter i grupp då och då. Platsen ger ett skräpigt och ovänligt intryck. De tittar på mig som om jag vore en fiende som vågat mig in på deras territorium. De glor!

Jag tittar tillbaka och går lite långsammare. Nu börjar flera av dem stirra på mig och situationen känns otrevlig. Jag stannar och tittar på byggnaden och området kring den. De börjar prata med varandra, jag begriper ingenting. Funderar på att ta upp mobilen och föreviga situationen, men vet inte om jag befinner mig på allmänning eller främmande egendom. Någon kanske skulle klaga om jag tog en närbild på dem, men den skulle behöva visas upp för andra som någonstans i någon trakt dit kaoset ännu inte har kommit får se vad som väntar.

Jag förstår att så här är det nu i samtliga kommuner i Sverige och att många är mer drabbade än andra. Det är obegripligt att så många tusentals kommunpolitiker strävar efter att byta ut folket. En gång befann jag mig i ett område som senare skulle bli ett ”utanförskapsområde”. Det var fint där i början. Inga större problem av något slag. Vem som helst kunde gå hem på natten utan risk för att överfallas.

Nästa gång jag var där, bara ett ögonblick senare känns det som, såg jag inga svenskar alls utom några äldre som kanske inte haft möjlighet att flytta bort från området. Svenskarna ville inte bo där när de fick sällskap av människor som inte är en del av den egna gemenskapen, det egna folket. Inte heller politikerna som skapade dessa områden vill bo där. Det var sossarna som byggde i stort sett alla getton i Sverige. Men allianspartierna vill inte vara sämre och fortsatte.

Varken arkitekterna, stadsplanerarna eller politikerna ville sätta sin fot där när de väl genomfört sina projekt. De enda som kom dit var förutom de boende själva, ambulansen, polisen, brandkåren och socialtjänsten. Och ibland kom Sveriges Television dit och gjorde reportage om grönsakerna på torget, mångfalden och glädjen. Falskare än så kunde det inte vara. Jag förbannar denna statliga television och deras utstuderade propaganda för mångkultur. Om jag kunde skulle jag stå utanför TV-huset varje dag året runt och dela ut flygblad där jag hänger ut alla vedervärdiga kräk som hjärntvättar oss varje dag i varenda nyhetssändning och alla andra meningslösa program som folket av ren dumhet tittar på.

Nu står jag här och betraktar en av tusentals byggnader som besudlats av politiker, medlöpare av alla de slag, asylbaroner, profitörer och kräk som vill tjäna pengar på att förstöra Sverige. Kräk som säger att de ”vill hjälpa” när de enbart vill fylla sina plånböcker med mera pengar. Jag har sett bostaden som ett av kräken bor i. En lyxvilla i ett helsvenskt överklassområde där hon sannolikt har huset fullt av dyrbar konst, vinkällare med de dyraste vinerna, diamanter på fingrarna och i öronen och inte skäms det minsta för att hon fyller upp Sverige med de människor jag just nu betraktar. Varför bor hon inte bland dem? Svaret är att hon skiter i dem, men använder dem som redskap för att kunna göra sin börs större. Så att hon kan placera i aktier, i fastigheter och bygga ut i lyxvillan.

Hur ett land i djupt förfall kan locka fram så många kräk som skyndar på förfallet kan verka obegripligt. Men det beror på att de inte fått smaka på den medicin som landsförrädare normalt borde få smaka på. Utan motstånd kommer ännu fler kräk att krypa fram. Så länge de kan sitta där och tro att ingen ifrågasätter vad de håller på med kommer de att mångfaldiga sig själva.

Nu ropar vi på Engelbrekt! Kom tillbaka! Vi behöver dig och din anda!

försvara-sverige

En kommentar på “Politikerna besudlar vårt land, vår egendom och vårt kulturarv”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s