Stavsjö värdshus blir asylboende igen #asylkaos

Stavsjö värdshus i Nyköpings kommun har tidigare varit asylboende men stängde i somras. Det boendet drevs av Olle Lind Värdshus AB med Olle Erik Lind som ägare och vd. Migrationsverket ville inte ge Lind förnyat avtal och avslog en överklagan från honom om att få fortsätta driva boendet.

Då kom Bert Karlsson med Jokarjo AB in i bilden. Han köpte femtio procent av Olle Lind Värdshus AB och efter det fick Jokarjo AB tillstånd av Migrationsverket att driva asylboende på Stavsjö. Nu driver Olle Linds företag asylboendet tillsammans med Jokarjo.

Det är skrämmande att företag tillåts att parasitera på en sjuk politik. Regeringen låter gränserna stå öppna och 2 000 asylsökande forcerar våra gränser varje dag likt en armé utan att vi gör motstånd eller ens försöker stänga gränsen.

Om någon har problem i Syrien så är det inte Sveriges sak att ta hand om sådana problem. När gränserna nu står öppna så är det istället Sverige som får problem på halsen.

Regeringens politik göder social oro, våldsbrottslighet och etnisk rensning när svenskarna trängs undan i sitt eget land.

De företagare som parasiterar på regeringens massinvandringspolitik hjälper regeringen att genomföra ett befolkningsutbyte där svenskarna blir i minoritet i sitt eget land inom 15 år.

Sådana företagare förråder svenska folket och Sverige och måste bojkottas i all sin verksamhet.

Relaterat:

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s