Ystad spa & konferenshotell har tagit emot 100 asylsökande #asylkaos

Ystad spa & konferenshotell har blivit asylboende för ungefär 100 personer. Företagets styrelseordförande är Pia Karin Yvonne Seifert, ordinarie ledamot är Roy Harry Seifert, suppleant är Pia Michelle Terése Fyhr Seifert.

Anläggningen är just nu ett ankomstboende där de asylsökande väntar på kommunplacering. Martin Engelberg Cöster på Migrationsverket säger att boendet kan omvandlas till anläggningsboende om två månader.

Det är skrämmande att företag tillåts att parasitera på en sjuk politik. Regeringen låter gränserna stå öppna och 2 000 asylsökande forcerar våra gränser varje dag likt en armé utan att vi gör motstånd eller ens försöker stänga gränsen.

Om någon har problem i Syrien så är det inte Sveriges sak att ta hand om sådana problem. När gränserna nu står öppna så är det istället Sverige som får problem på halsen.

Regeringens politik göder social oro, våldsbrottslighet och etnisk rensning när svenskarna trängs undan i sitt eget land.

De företagare som parasiterar på regeringens massinvandringspolitik hjälper regeringen att genomföra ett befolkningsutbyte där svenskarna blir i minoritet i sitt eget land inom 15 år.

Sådana företagare förråder svenska folket och Sverige och måste bojkottas i all sin verksamhet.

Samma figurer som driver Ystad Spa & konferenshotell är också involverade i att Beachhouse Bed & Breakfast blivit en asylanläggning.

Relaterat:

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

bojkotta-landsforradare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s