Johan Orreskolan i Gislaved kan bli asylboende på sikt #asylkaos

Politikerna i Gislaved liksom i de flesta andra kommuner förråder invånarna genom att över huvudet på dem införa asylboenden och genomföra den smutsiga politik som regeringen bedriver.

Kommunpolitikerna ställer aldrig några frågor till regeringen om varför gränserna står öppna eller varför vi ska ta emot migranter från Afrika och Mellanöstern. De erbjuder sig i stället villigt att genomföra den mest skadliga politik som bedrivits i landet någonsin.

I Gislaved föreslår nu kommunen att Johan Orreskolan blir asylboende av något slag. Det finns många olika typer av boendeformer, akutboende, ankomstboende, transitboende, asylboende och andra former men i stort sett är det samma sak. Det handlar att man placerar asylsökande som får bo kort eller lång tid i sitt boende och senare flyttar till annat boende, kanske lägenhet som de för förtur till.

Gislaved är redan hårt belastad av asylsökande och det är i stort sett ”fullt” i kommunen, men ändå vill man hjälpa regeringen att fylla på med fler.

John Orreskolan måste delvis upprustas innan det blir aktuellt med inflyttning, så det dröjer nog minst ett år innan den står färdig för att ta emot asylsökande. Innan dess kan delar av det svenska välfärdssystemet redan ha kollapsat.

Relaterat:

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s