Tyst om 3 000 skolbränder under 15 år, men fullt pådrag när tre asylboenden brann #asylkaos

Sverige har världsrekord i skolbränder i förhållande till antalet invånare. Sedan år 2000 har det brunnit över 3 000 gånger i olika skolor i Sverige. Över hälften av bränderna anses ha varit anlagda.

Media har i stort sett aldrig drivit några upplysningskampanjer om vilka som ligger bakom bränderna och aldrig förklarat kopplingen till mångkultur. Staten har aldrig brytt sig om att informera svenska folket om att skolor för miljarder har brunnit upp som en följd av massinvandringen.

De har medvetet försökt dölja den kopplingen.

Likaså vid upplopp och stenkastning i förorten när massor av bilar eldas upp varje helg. Det är tyst i media. Inga massiva polisinsatser för att lösa brotten och åtala gärningsmännen och sedan sätta dem i fängelse eller utvisa dem.

För att inte tala om den utbredda brottslighet som riktas mot åldringar, mot kvinnor och mot ensamma unga män som råkar stå i vägen för invandrargängen.

Det är tyst i media. Inte ett ord om att det mångkulturella samhället skapar kaos och elände i Sverige.

Hur agerar då polisen?

I samband med brott som har koppling till mångkulturen döljer polisen och media ofta signalement om gärningsmännen har påbrå från avlägsna regioner i världen som Mellanöstern eller Afrika. De försöker dölja konsekvenserna av en sjuk politik som söndrar Sverige.

kent-ekeroth_3

När någon försöker motsätta sig politiken genom att yttra åsikter om den så ingriper hela statsapparaten och media med propagandakampanjer för massinvandring och mot invandringskritiker. De som drabbas hårdast är de som inte lyckas formulera sig akademiskt. De blir slaktade offentligt av media.

Staten försöker alltså med alla tänkbara medel påtvinga oss en massinvandring som vi inte har bett om.

Staten är därmed totalitär.

Det finns kanske människor som är beredda att bryta mot lagarna för att de anser att det är nästan omöjligt att göra sig hörd i det totalitära Sverige som bryts ned mer och mer av massinvandring.

När ungdomar i utanförskapsområdet eldar upp bilar, bränner ned skolor och begår andra grova brott så brukar det ursäktas med att de lever fattigdom, är krigsskadade, är utsatta för diskriminering eller är arbetslösa.

I praktiken har 3 000 skolbränder och tusentals bilbränder ursäktats på det sättet.

Nu har tre blivande asylboenden eldats upp. Ingen vet i dagsläget orsaken till bränderna. Är det samma mångkulturella element som brukat elda upp skolor?

Eller är det svenskar är trötta på att se sitt land förstöras och snart stå inför en kollaps? Kommer deras handling då att ursäktas med att de är förtryckta?

Av krigsrubrikerna idag att döma är det värre att tre asylboenden eldas upp av möjliga ”främlingsfientliga krafter” än att 3 000 skolor eldas upp av mångkulturella element.

Inrikesminister Anders Ygeman säger idag att det är ”oroande” att tre asylboenden har brunnit upp. När 3 000 skolor och tusentals bilar har brunnit upp, när svenska pensionärer rånats, när svenska kvinnor har våldtagits och mördats, när svenska ungdomar har överfallits, misshandlats och rånats av invandrargäng har ingen representant från tidigare eller nuvarande regeringar visat några tecken på oro.

Däremot har de visat oro när någon kritiserat den mångkulturella brottsutvecklingen.

Staten är orolig för att det finns svenskar som fått nog och vill ta till andra grepp än ord och flygblad. Staten kommer inte att tillåta att svenskar försvarar sitt land.

De asylsökande kolonisatörerna ska skyddas till varje pris. Asylanläggningarna ska helst bevakas lika bra som guldreserven. Staten avser att skydda kolonisatörerna oavsett vilken skada massinvandringen gör på Sverige. De mångkulturella kolonisatörerna ska inte bara skyddas, de ska få rader av extra förmåner så att de skyndsamt kan ta över vårt land oavsett hur det skadar landet. Och oavsett om vi svenskar trängs undan i vårt eget land.

Det svenska politiska systemet är sjukt. Fler och fler inser det.

Varje svensk har rätt att försvara sitt land. När våra förfäder gjorde det miste de sina huvuden.

Sverige invaderas. Snart måste svenskarna börja ta risker om de vill behålla sitt land.

Engelbrekt – kom tillbaka!

Relaterat:

Blivande asylboende brann, media förtvivlade.

försvara-sverige

En kommentar på “Tyst om 3 000 skolbränder under 15 år, men fullt pådrag när tre asylboenden brann #asylkaos”

 1. Ja jag tycker oxå det är för jävligt och helt sjukt,varför tystar media ner sanningen, när utländska män gör uppror mot bla mot polis,kastar gatsten på dem, våldtar våra tjejer för de har korta kjolar, antastar våra barn på festivaler. Och det blir bara nertystat. Jag läser inte längre aftonbladet. De tycker ju synd om dessa män som gör dessa brott, så de skriver inte ens om skiten.
  En bekant som jobbar på dagis berätta att de muslimska männen skiter i henne. Hon är ju bara en otrogen, oren kvinna som ska passa deras barn ett par timmar. Så hon ska inte komma där och tro att hon har rätt att påpeka om barnet gjort nått något orätt.
  Och idetta ska våra barn växa upp i!!!!?/
  Det är ju så synd om de utländska barnen, så våra svenska barn måste bara finna sig att de blir slagna, elakt och orättvist behandlade på våra dagis och skolor.
  Ingen har rätt att slå eller våldta någon annan, oavsett,hudfärg, tro mm Då tycker jag det ska gälla muslimerna >:) :@.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s