Asylrätten måste avskaffas

Den 14 oktober skrev Jan Tullberg en viktig artikel i Fria Tider om asylrätten. Många invandringskritiker anser att det ska vara självklart att Sverige ska ta emot flyktingar och att rätten att söka asyl är en rättighet som ska finnas.

Sverigedemokraterna höll en presskonferens för några veckor sedan mitt under pågående invasion och framhöll att de ville öka flyktingkvoten från 1 900 till 4 000 kvotflyktingar om året. Det var en märklig och nästan surrealistisk presskonferens där man alltså vill öka flyktingkvoten med mer än hundra procent.

SD borde har sagt att de vill omförhandla alla avtal med FN och dessutom lämna EU. Vi bör inte ta emot några kvotflyktingar eller asylsökande alls från andra världsdelar av någon enda orsak. Utrymmet i Sverige måste reserveras för vår egen svenska befolkning eftersom Sverige är det enda land vi har.

Jan Tullberg ifrågasatte i en text i Fria Tider hela systemet med asylrätten och den artikeln är viktig, men det verkar som om inte tillräckligt många har läste den. Vi uppmanar fler att läsa den och ta till sig den viktiga som sägs av honom.

Tullberg skriver:

Sverige och andra europeiska nationer bör säga upp flyktingkonventionen från 1967, New York-protokollet. Asyl ska inte vara en ”mänsklig rättighet” utan endast en möjlighet som mottagarlandet erbjuder på sina egna villkor. Det bästa sättet är att ersätta den internationella konventionen med en nationell policy. Om asyl är ett sätt att rädda människor som flyr för sina liv så skall verksamheten läggas in i biståndsbudgeten. Där ställs automatiskt den rätta frågan: Är denna dyra och fuskimpregnerade asylverksamhet något som bör prioriteras eller ett system som bör prioriteras bort? Det är inte en separat verksamhet som kan bedrivas på löpande räkning, utan måste, som all annan offentlig verksamhet, hålla sig inom de budgetramar som riksdagen fastställt. Riksdagen bör fastställa ramen i antalet människor och ange riktlinjer till beslut för den myndighet som beslutar i de enskilda fallen.

Flyktingklassningen speglar idag inte en akut flyktingsituation utan en emigrationsorsak som kan ligga långt bak i tiden. Det är ofta en fråga om vidarebosättning av människor som vill leva ett bättre liv och därför söker sig till bättre fungerande länder. Detta är i sig förståeligt, men knappast något för en svensk regering att prioritera.

Asylhanteringen har nu fått både Schengenavtalet och Dublinöverenskommelsen att haverera. Allt fler länder släpper in migranter och hoppas att de flyttar vidare till andra länder. Det blir ett Svarte-Petterspel som förstärks av Sveriges och Tysklands hållningslösa politik som de nu vill ska stöttas upp genom att andra länder går in för att hjälpa till med de kostnader och problem som den ”generösa” politiken medför. EU-samarbetet måste göras om och gränsskyddet förbättras. Framförallt måste det yttre gränsskyddet stärkas upp. I dagens märkliga mediala klimat kritiseras Ungern som håller kontroll på sin gräns, medan de som misslyckas med uppgiften hyllas som humanitära föredömen. 

Det är viktigt att sätta ned foten på en rad områden och inte ge efter för asylliberaler som hittar på mängder av skäl för att upplåta vårt land till världens alla fattiga, arbetslösa eller lycksökande män och kvinnor. Det handlar inte enbart om att skydda Sverige från eskalerande kostnader, social oro, ökad våldsbrottlighet, ökad korruption, fattigdom och söndring.

Vi måste också skydda landet från en etnisk kollaps som helt säkert kommer nu när de etniska svenskarna trängs undan i sitt eget land. Den systematiska hjärntvätten i media måste motarbetas kraftfullt och det finns ingen anledning att ge politiker som vill öka flyktingkvoten beröm eller ens acceptera en sådan inställning.

Etablissemangets skadliga massinvandringspolitik måste mötas med förslag om att helt slopa asylrätten och att lämna FN.

Vi svenskar ska inte behövs ge efter för någonting utan kräva rätten att vi ska bestämma själva över landets utveckling och det ska ske utan FN:s eller EU:s inblandning.

Relaterat:

Jan Tullberg: Dags att avskaffa asylrätten

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s