Kalmar tar 300 asylsökande extra inom tre veckor #asylkaos

I Kalmar har kommunpolitikerna bestämt sig för att förstöra sig egen kommun med massinvandring. Kommunen har redan tecknat avtal om att ta emot asylsökande men väljer nu frivilligt att öka antalet och ta emot ytterligare 300.

I kommunen har man storslagna planer på att upplåta kommunal mark till byggbolag och bygga enkla hus snabbt till de asylsökande. Dessutom planerar man redan hur man ska kunna dölja för allmänheten var de asylsökande kommer att bo. En ny linje har initierats i det totalitära Sverige när allmänheten ska få veta så lite som möjligt om vad som sker i det egna landet och hur politikerna förstör det.

Liksom i andra kommuner är det ganska många idioter som har blivit politiker. Oppositionsrådet Inger Hilmansson (FP) säger till lokalmedia:

Vi hoppas förstås att de ska stanna kvar i Kalmar. Därför är det oerhört viktigt med integrationsarbetet direkt så vi får i gång en arbetskraftsinvandring. Vi har en åldrande befolkning i Kalmar län.

Fördumningen är alltså total. Om det nu är så att ”vi har en åldrande befolkning” så kan man fråga varför hon inte föreslagit att svenska unga vuxna sätter igång och bilda familj och skaffa barn i högre grad än de gör idag för att få demografisk balans. Hon vill ha arbetskraftsinvandring. Varför då? Vi behöver inte importera en enda arbetskraft. Vi har allt vi behöver och om det ändå råder brist inom några yrken så är det hennes parti fel. Det handlar om att anpassa utbildningen till arbetsmarknadens behov. Alliansen satt vid makten i åtta år och gjorde ingenting annat än att förstöra Sverige. De kunde inte ens ge jobb till svenskarna, ännu mindre till invandrare och allra minst till ”nyanlända”. Hur ska de nu ge jobb till 160 000 invandrare som kommer under 2015?

Att politikerna som styr Sverige är jubelidioter, det vet vi redan och det har för övrigt Tino Sanandaji och många andra bevisat flera gånger om.

Det är synd om Sverige.

Relaterat:

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s