Medias näthat mot Christer Sandelin är ren vuxenmobbing

Christer Sandelin skrev för några dagar sedan att han ville se Jimmie Åkesson som statsminister. Det hör inte till vanligheten att en hyllad musikalartist eller känd person i Sverige vågar framför den här typen av åsikter. De vet att media inte är sena med att börja mobba den som kritiserar invandringen. När Sandelin skrev sitt inlägg hyllades han av många, vilket fick media att reagera.

Sandelin skrev:

”Sverige behöver Jimmie Åkesson som statsminister nu, och dom som sitter i regeringen och opposition bör flytta dit till dom samhällen där inget fungerar längre. Finns det någon som tror att vi kan hjälpa 2000 flyktingar som dagligen in i vårt land…

Det borde inte väcka någon som helst uppståndelse i en demokrati där alla borde ha vett nog att respektera andra människors åsikter. Men Sverige är inte en demokrati. Vi lever i en totalitär stat där varje invandringskritiker ska mobbas tills han pudlar, ger upp eller blir dödskallemärkt av etablissemanget och aldrig mer anses rumsren.

christer-sandelin
Christer Sandelin. Foto: Wikipedia

Sandelin hann knappt framföra sin åsikt förrän han blev påhoppad av i stort sett samtliga stora svenska tidningar. Han tvingades mer eller mindre löpa gatlopp på ett sätt som bara sker i länder där politiskt förtryck är en del av vardagen.

Tidningarna vill förmedla att Sandelin är en otäck rasist och citerade olika kändisars hatinlägg mot Sandelin.

Idag kunde Expressen upplysa sina läsare om att Andreas Kleerup, Karin Adelsköld, Lisa Nilsson, Henrik Schyffert och René Nyberg ”kritiserat” Sandelin. Fem personer, men eftersom de är ”kända” har de uppenbarligen extra stor auktoritet och kan få delar av allmänheten med sig – tror media.

Det handlar inte om ”kritik”. Det handlar om att dessa så kallade kändisar, förutom att några av dem är totalt okunniga om de samhällsproblem vi står inför lever i skyddade helvita miljöer. De brukar vanligtvis brukar mobba invandringskritiker, men själva bor de i Bromma, i Nacka eller andra etniskt svenska områden.

René Nyberg sitter i sin villa i Bromma och beklagar sig över Sandelins åsikter – och förmodligen över att det ens finns invandringskritiker. Varför kan inte hon – eller övriga kändisar – flytta till Rinkeby, ett område som är en följd av den politik hon uppenbarligen försvarar?

karin-adelskold-twitter

SVT-medarbetaren Karin Adelsköld gick nog längst av dem alla som kallade Sandelin ”rövhål” och hånade honom för att han stavat fel. Hon fattade inte ens att han var dyslektiker vilket var orsaken till några stavfel i texten.

När DN frågade Sandelin varför han publicerat inlägget svarade han:

Jag såg på något nyhetsprogram i går på tv om flyktingströmmarna. Jag kollar aldrig på tv annars. Det jag skriver i inlägget är på riktigt, så som det faktiskt är. Till skillnad från andra politiker som bara står och svamlar. Jag har fem tusen vänner på Facebook och de har inte gett mig någon kritik på det jag har skrivit.

DN: Men det stämmer inte. Du har fått skarp kritik från flera av dina artistkollegor.

Ja men hur många är de? Det är så lätt att sitta där på sitt slott, på sin tron och säga saker. Då kan de väl upplåta sina bostäder och bo i tältläger själva. Jag är själv arbetarkille. Men det vill ni väl inte göra några rubriker på. Det säljer ju inte.

DN: Många tidningar har rapporterat om det här under dagen. Var du beredd på reaktionerna?

Jag trodde inte att det skulle bli en så här stor grej. Jag tycker ingenting om reaktionerna. Om du lyssnar på skribenter och människor som har ordet i tidningar i dag så har alla samma åsikt. Och ni tidningar är bara intresserade av att rapportera om en sida.

Nu har det startats en facebook-grupp som vill backa upp Sandelin och den har fått 5 500 gilla-markeringar på ett dygn.

Så nog har Sandelin stöd.

Relaterat:

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s