Anders Klarströms profetia i Trollhättan 1993

Anders Klarström var Sverigedemokraternas första partiledare. Stefan Löfven stod tidigare i år i riksdagen och beklagade sig över Sverigedemokraternas ”förflutna”. Anders Klarström har framställts som ”nazist” men var i själva verket en förutseende person som varnade för vad som skulle komma. det framgår av talet som hölls i Trollhättan den 9 oktober 1993.

Om fler hade lyssnat på honom tidigare hade mycket av det vi ser idag kunnat förhindras. Anders Klarström var 28 år vid den här tiden och onekligen en talang som betydde mycket för det tidiga SD.

Anders Klarström:

”Ni kan ju själva börja föreställa er, kommer det inte modiga och rakryggade politiker i Sverige snart, som vidtar de åtgärder som krävs, hur tror ni det kommer se ut i Sverige om 20-30 år – och hur hade det sett idag ut om vi hade börjat på 1950-talet redan. Det hade varit fruktansvärt, jag säger det, fruktansvärt, och det måste människor kunna börja begripa, även etablerade politiker, men jag tror inte de kommer att göra det och dom kommer inte våga erkänna det. Det är därför det behövs en ny politisk rörelse i Sverige, en nationalistisk rörelse, som verkligen värnar om Sverige – och det är Sverigedemokraterna.”

Anders Klarströms oro över att skolor i framtiden skulle kunna ha 60-70 procent invandrare har överträffats av verkligheten. Det kryllar av skolor med 90 – 100 procent invandrare och det ser betydligt värre ut i Sverige idag än vad SD och Anders Klarström fruktade när det här talet hölls.

Om överfall på 1990-talet:

”Så länge överfallen har drabbat svenskar, ja då har det varit ointressant, det är inget man vill ta upp, men så fort som det är en invandrare som drabbas då drar man in TV-team från hela Sverige… Tänk vilken förljugenhet”.

Relaterat:

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

En kommentar på “Anders Klarströms profetia i Trollhättan 1993”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s