Campus Park Vågbro i Söderhamn utökar sitt asylboende #asylkaos

Campus Park Vågbro i Söderhamn har varit asylboende för ca 280 asylsökande en längre tid. Nu öppnar även ett hem för ”ensamkommande flyktingbarn”, som varken är ensamkommande, flyktingar eller barn. De är oftast unga vuxna män från Afghanistan.

Polstjärnan i Sverige AB som driver boendet är ett företag som profiterar på den sjuka invandringspolitiken och bidrar till att förvärra det invandringspolitiska kaoset i Sverige. Vd för Polstjärnan är Karin Kristina Elisabet Boström. Styrelseordförande är Karl Anders Emanuel Lindh, ledmöter är Ahmed Hussein Egal, Karl Magnus Lidén, Johan Henrik Emanuel Lindh och suppleant är Harry Gustav Nylund.

Verksamhetschef är Beatrice Maurin.

Polstjärnan i Sverige AB driver asylboenden även i Kisa, Laxå, Linköping, Norrköping, Sorsele, Sigtuna, Tranås och Västerås. Företaget är därmed ett av de stora företag som på ett ganska systematiskt sätt medverkar till att driva Sverige mot en avgrund.

De hyr lokalerna för asylboendet av Scandset Holding AB. I Scandsets styrelse sitter Elis Arne Häggeborg, Anders Erik Persson och Erik Arne Tomas Häggeborg.

erik-persson_4
Anders Erik Persson

Många företagare profiterar på en politik som driver Sverige rakt mot en avgrund. Svenska folket har inte bett om att få hundratusentals migranter, lycksökare och andra till sitt land eller till sin ort. Politikerna bedriver en massinvandringspolitik mot folkviljan och tvingar alla kommuner att ta emot stora skaror asylsökande oavsett vad folk på dessa orter tycker om saken.

Profiterande företagare bidrar både indirekt och direkt till att skada vårt land när de upplåter sin verksamhet till människor som har kommit hit illegalt och som på grund av regeringens vanvettiga politik kommer att få stanna här för alltid.

I förlängningen innebär den politiken att svenskarna kommer att bli i minoritet i sitt eget land inom 10-15 år.

Relaterat:

Bojkotta företag som stöder regeringens skadliga invandringspolitik

Småkommuner måste vara beredda på social oro

Svenskarna i minoritet år 2025

Sverige är ett belägrat land

Vi måste stoppa invasionen

Tyst i media om 3 000 skolbränder

20 miljoner asylsökande – Sverige kan gå under

byt-ut-politikerna-innan-de-byter-ut-folket1

En kommentar på “Campus Park Vågbro i Söderhamn utökar sitt asylboende #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s